3 зодии, които искат дълги връзки! Кои са те?

Едните не си падат по флиртове, другите пък са чувствителни
1 авг 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
9
3 зодии, които искат дълги връзки! Кои са те?
Снимка: Pixabay

Телец 

Не си падат по флиртове и неангажиращи неща, искат стабилна връзка. А и качествата, които притежават, ги правят страхотни партньори за дълги и сериозни връзки. Може да се разчита на тях. Телците са грижливи и са толкова големи инати, когато намерят някого, когото обичат, че нямат намерение да го пускат и винаги се борят за любовта си. Искат да са дълго с един човек, защото промяната ги плаши. Искат някого, с когото да преминат през най-лошото, но и с когото да изживеят най-хубавите си моменти. Лоялни и нежни.
 
Рак
 
Най-чувствителният знак в зодиака. И този, който най-много желае да е обичан и да обича. Не им е лесно да излязат от черупката си и да покажат, че са уязвими. Но когато го направят, значи, че разчитат на вас, разкрили са ви най-съкровените си тайни и имат много сериозни намерения. Не очаквайте да се откажат лесно от връзката, дори когато често спорите. Управлявани са от Луната, което означава, че емоцията ги ръководи. Любовта им е силна и продължителна, а и са много страстни. Състрадателни са и се свързват на емоционално ниво с партньора, което прави връзката здрава. Правят много жертви за любимия и се страхуват от раздялата.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако кажеш че познаваш и Стрелец,дето не "литка" съвсем ще ми спреш дъха.
4
5
 
3
 
! Отговори
:)))))))))))))) преди 5 години
Ко стана?не е интересно вече, а УсведдУменитИ помщчИЙ?:)))
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, много е трудно да разгневиш Везни, да не кажа невъзможно. Не е гняв, а пълно неразбиране, защо празноглавец-комплексар ни се натиска?!После "героят" горко съжалява.Щото помним и като започнем да припомняме - боли много."Каквото повикало, такова се обадило", като преди това сме чакали и давали шансове "два вагона".И съвестта ни е чиста, щото сме направили и невъзможното да се разрешат нещата по мирен начин.Плиткоумни, еднопластовии, елементарни - дал Господ!:)))
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С други думи, средата и възпитанието са по-важни от зодията. Или поне в този случай е така!
1
2
 
12
 
! Отговори
Познавам мъж Везни, преди 5 години
който е точно такъв,какъвто е описан в статията.Но той е от най-старото поколение, ценностите му са различни от днешните.Израснал е в семейство с 5 деца и се е научил да бъде алтруист и грижовен, да цени добрите и проверени отношения.Знам и двама мъже "Везни" от средното поколение.Не дай Боже такъв да ти се падне за гадже или съпруг!Разглезени егоисти, мамини синчета, не им пука дали ще наранят някого, само да не си нарушат рахата и да не поемат дори най-дребна отговорност за каквото и да било.