Не се владеете: Ето защо да ви е яд, че сте именно тази зодия!

Ще разберете, че изобщо не сте специални! Защо ли?
14 авг 2018 22:22, Теодора Драгоева
22
Не се владеете: Ето защо да ви е яд, че сте именно тази зодия!
Снимка: pexels.com

Всеки от нас (който си пада по астрологията) обича да чете за предимствата на своя зодиакален знак и вътрешно да се ласкае, смятайки че ги притежава всичките. Рядко обаче, се замисляме за негативните характеристики на зодията си или ако някой ни подсети за тях, ние категорично ги отхвърляме като наши собствени черти.

Ако имате чувство за хумор и търпите градивна критика, вижте защо не трябва да се гордеете или радвате, че сте зодията, която сте:

Овен

Ако сте чували някога термина "здрав разум", то той не описва вас. Вие не можете да владеете, нито темперамента си, нито емоциите си, нито амбициите си. Трудно провеждате нормален разговор (без викове и крясъци) с човек, който не е на вашето мнение. Затова хората ви смятат за груби, арогантни и недодялани. Освен това сте твърде конкурентни  – всичко в живота ви е някакво състезание, чак се самозабравяте!

Телец

Обичате да се преструвате на готини, могъщи, специални и недостъпни, но всъщност сте параноични, егоистични и скучни. Ако все още не сте станали родители, спрете да се държите като такива с другите хора! Престанете да се опитвате да командвате всичките си приятели, познати и близки! Освен това не забравяйте, че според всички астролози на света, вие сте най-мързеливият и най-лакомият знак в зодиака.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
5
 
! Отговори
И РИБА И РАК преди 5 месеца
...ООО, другарке Везни,мерхаба....
20
6
 
4
 
! Отговори
От Везни 13 преди 5 месеца
до 14,16,17 и 19:"Рядко простички сте,елементарни и много злобни!?!Такива са безнадежните комплексари?!?Както и да се гърчите,както и да се напъвате,такива ще си останете!?!Поздравления за Везната и в допълнение,някой четива не са лъжица за всяка уста?!?
19
5
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Сред безбрежните глупости и някаква риба, която за Наполеон май се има!
18
4
 
3
 
! Отговори
Милена преди 5 месеца
Измишльотини.
17
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Браво, рибок, поздравления, че можете да обясните защо животът ви е протекъл по определен начин. Поздравления, че с часове можете да обяснявате. Само че Шекспир умря. Отдавна. Сега го четат в сбит преразказ. Но черепът е цял.
И аз мога да обясня: защото сте направили определен избор съобразно капацитета си.
16
4
 
3
 
! Отговори
Ха хаха преди 5 месеца
Това за Риби къртии хаха ....
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Снимката е изключителна!
Много показателна за нашата съвременност. Голям, най-вероятно европейски, град; нито едно дърво или цвете, няма даже тротоар; на заден план - стара претенциозна сграда, зад нея - многоетажен непретенциозен жилищен блок. На преден план - жена със супер претенциозен стайлинг в главата, надолу - самота, отегчение, битова въртележка. Мъртвило с кукла.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Другарко Везни, Вие на това владеене ли му казвате?
13
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много ви е яд на Везните, точно, защото отлично се владеем.

:)))

Рядко простички сте. еламентарни и много злобни.
Такива са безнадеждните ком*плексари.

както и да се гърчите, както и да се напъвате, такива ще си останете.

:)))

BTW - няма как прости пачи*и*чки като вас да разберат много работи.

:)))

"Да ви е яд ..." Ама сериозно ли са ви назначили "за джурналя"

:))))))))
Просто гр*ъчки подложки!

:))))))))))))))))))))))))))))
12
5
 
6
 
! Отговори
Една риба преди 5 месеца
От опит знам,че истината не винаги е удобна и изгодна,но предпочитам горчивата истина,отколкото сладката лъжа!?Най-добре знам и познавам мене си,т.е. себе си,и за мен,като зодия това е така и не ме обижда,за другите не знам?!Още повече,че за всяка една своя отрицателна,негативна черта мога надълго и нашироко да обясня,защото животът ми е протекъл така,но няма смисъл,не си струва или заслужава!?!
11
4
 
1
 
! Отговори
....... преди 5 месеца
poznata tema , nali i az sum rogato
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хора, не четете ли, че тази статия е за НЕГАТИВНИТЕ ЧЕРТИ, която всяка една зодия притежава, но не всички хора са склонни да признаят за тях!!! Вижте заглавието и не упреквайте авторката, защото всичко написано е толкова вярно....
Аз съм Лъв, така е, доста често сме обсебени от собствената си личност и другите понякога не могат да се изявят от нас: )) Остават в сянка. Но то е, защото наистина има с какво да блеснем и природата (а може би Бог ) ни е дал прекалено много качества, които искаме да изявим пред другите. Щедростта.и великодушието ни обаче компенсират тази "негативна" черт
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Авторката е негативна и озлобена в костите. Каква е тази завист!?Човек от нейната злоба би могъл да стане кожа и кости и да го погуби. Толкова е черна по душа. Четете никъде нищо хубаво не е написала за зодиите.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Авторката не се знае коя зодия е но е в тежка парманентна депресия. Злоба, злоба. В нито една зодия няма нищо чисто. Всичко е черногледо като черногледството на авторката. Жалка история.
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Жена ми е рак и въобще не е досадна.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не ме е яд.За пръв път съм съгласен със статия за зодии.Телец съм,обичам лакомства,мога да опукам сам шоколадов блок преди заспиване.Понякога така ме мързи, та ме боли.
5
4
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 5 месеца
Зодия Светец...
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Винаги човек се поставя от другата гледна точка а само от себеси по тоя начин преди да направи нещо трябва да помисли дали да го прави
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Hahahaha pochti vsichko e pochti vyarno
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
То пък добре че на 42 е сбебешки акъл а да сее поставял на твое място.маи нее те от тоя бранш всичките са такива гледат си само техните а за мен като нема.за него с лопата има е какво да правим аде малко човещина сега от един отбор сме