280 кила и в цветущо здраве. Най-тежкият човек в България

Имам перфектно кръвно налягане като на спортист, похвали се Кирил Искренов
15 авг 2018 18:00,
51

Село Гигинци е място, познато с невероятния си манастир и красивата си природа, както и с пеещите си по празници свещеници. Тук живее и най-тежкият човек в България - Кирил Искренов.

"В момента тежа около 280 кг. Опазил ме Господ, нямам никакви заболявания, не използвам никакви лекарства", заяви Искренов пред камерата на Bulgaria ON AIR в цветущо здраве и с ведър тон.

Всяка сутрин става много рано, пие чай с мед, разхожда се, не спи на обяд. Вечер обикновено около 22.30 ч. си е в леглото.

"Това е формулата за оцеляване. Имам перфектно кръвно налягане като на спортист, хората не вярват. В юношеските години играех във футболния отбор на "Миньор" (Перник), стигнахме до юношеския национал, тренирахме около 10 г. През 1981 г. ми счупиха крака. След интервенциите в "Пирогов" опитах, но вече изпитвах страх от двубоя и прецених да спра. Тогава тежах 73 кг.", разказа големият българин.

"Очакваха да стана голям спортист. На един обяд след боледуването баба ми каза: "Само Кирчо не яде. Изяде днеска само 15 кюфтета, а когато е здрав поне 20-30 кюфтета хапва. Поддържам се и с хубава домашна ракия", похвали се Кирил Искренов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
земеделеца преди 5 години
тази голяма нива и ска голямо налягане за да бъде оросена така че с това налягане което казва че има е просто невероятно как го прави
25
2
 
24
 
! Отговори
Боил преди 5 години
Само така!Водещите новини са за готвените зеленчуци, най-дебелия българин, трансгера на ритнитопковеца от Берое и т.н. и т.н.Протестите в Румъния за правова държава - ТАБУ!За милионите държавни поръчки за магистрали, яровири, студен енергиен резерв, които отодоха отново при #Кой - Нито дума.По-тихичко да не разлаем кучетата...
24
5
 
8
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Това е жив глиган бе.
23
1
 
10
 
! Отговори
300 килограма мощ преди 5 години
Аз съм средно-статистически американец и човека ми се струва в отлично здраве, даже съм притеснен от ниския му апетит. А и щом при тези здравословни килограми не е почнал да ползва инвалидна количка значи е прекалено здрав дори.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как е с холестерола и със мотиката може ли да бачка или само лежи и плюска като *** и се хвали колко е добре.
21
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За жалките ми 171 сантиметра тежах малко над 90 кила и над 25% мазнини. Чувствах се като двукрака cвиня. Накрая се самопринудих да отслабна от чиста злоба към себе си. Да се чувстваш добре при 280 килограма е малко невъзможно, но айде да го наречем "относително" Трябва поне от 40 години да се ни спомняш, какво е да си в нормата, че да ти се промени стандарта за "чувствам се добре". Правилото е, че ако изпъваш врат и да гълташ шкембето, за да си видиш оная работа - отдавна е трябвало да реагираш.
20
2
 
8
 
! Отговори
С преди 5 години
Такова мислене и действие,бях на гости на СВ,Петър за малко да викат попа!Сега всичко е обратно,но кел файда!Ама и аз така разсъждавах!Ум,царува,ум робува,ум патки пасе!Иначе,то се е видяло ,че ще се мре,ама здраве да е!
19
2
 
27
 
! Отговори
. преди 5 години
20-30 кюфтета? То всяко ср1не е като малко раждане - по 3-4 килограма!
18
2
 
30
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Кръвното му било като на спортист. Може,ама само защото сърцето вече не смогва да поддържа необходимото за тези килограми налягане. За ставите си нищо не казва. Може ли да мине 10 м без да се запъхти също не пише. На този човек и мозъкът му е лоясал.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За сега :(
16
1
 
24
 
! Отговори
лимфоедем нещо? преди 5 години
Няма шанс този да има нормална кръвоносна система при теглоото му. 120/60 не е много нормално кръвно при 60 разлика между границите, а едно предсърдно мъждене може да го прати в реанимацията или на по-страшно место без въобще да разбере какво става.Защо сякаш поощрявате това, не е полезно и здравословно наднорменото тегло и това е доказано.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че кръвното ти е като на спортист, не значи че атеросклерозата и диабетът 2ри тип не се заформят бавно, но славно. И внимавай с резките движения и емоциите, че оня тромп си плува и чака удобен момент...
14
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя тюлен колко ли ролки тоалетна хартия потребява на седмица?
13
0
 
17
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Колко ли прасета са минали през този стомах?
12
0
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
100-кила ряпа да яде, като детенце е спрямо 280-кила.
11
0
 
20
 
! Отговори
Не че нещо преди 5 години
ама да си провери апарата за измерване на кръвното,да не се окаже повреден и после пак докторите да са виновни!
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търси си оправдание за лакомията и липсата на воля да яде по-малко.Аз по едно време бях станал 93 кг при височина 173 см и ми тежаха,въпреки че тренирах и имах малко тлъстини.А тоя е 280 кг само тлъстини.Виждал съм човек 200 кг,който се задъха като изкачи стълбите на вторият етаж и после половин час се възстановяваше.
9
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човекът е щастлив и без вашето мнение. Сигурно е адски тъжно да искаш да ухапеш някого, за да си избиеш злобичката, а на него да не му пука, понеже е щастлив.
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ви питам някой знае ли Чърчил на колко е умрял
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Имам перфектно кръвно налягане като на спортист, хората не вярват."И аз не вярвам. На тия килограми му трябва поне 3 пъти по-високо кръвно налягане, че да достига кръвта навсякъде и да оросява. Особено на горния завършек на човешкото тяло.