Партньорът, който ви трябва, според месеца, в който сте роден

Част 2
21 авг 2018 16:23, Иванка Гъркова
1
Партньорът, който ви трябва, според месеца, в който сте роден
Снимка: pexels.com

Трудно е да намериш идеалния партньор. Някои от нас имат късмет да го срещнат, а други все още се лутат в търсенето му, едни са по-претенциозни от други.

Ако завиждате на приятелите си, които са на почивка с гаджето на морето, не тъжете, за всеки влак си има пътник. Бъдете търпеливи и вярвайте във възможностите си. Понякога е по-добре да сте сами, отколкото да имате връзка с неподходящия човек. 

След като вчера ви представихме коя е най-подходящата партия за хората, родени от януари до юни, ето съвети и за останалите месеци от годината:

Юли

Родените през този месец са заредени с такава харизма, че не може да бъдат с човек, който не ги привлича със своя емоционален заряд. Te са сърдечни и приятелски настроени. Нуждаят се от човек, който да е открит с тях.

Август

Лидерството е едно от качествата, с които сте се родили. Вие сте безстрашни и искате да сте лидер. Понякога губите самообладание и ставате импулсивни, особено когато накърнят гордостта ви. Ако излизате с някой, който също е толкова амбициозен и иска да диктува правилата, нещата между вас няма да вървят.

Вижте за останалите месеци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: месециражданевръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
32
 
! Отговори
мистър150 преди 5 години
На мен не според месеца, а според метъра:) ми трябва партньорка, щото съм 150 сантиметра(метър и половина)с вдигнати ръце и силно повдигнат на пръсти:)