Обгорено мече от Калифорния – спасено. С кожа от риба!

Тилапията ще го пази от замърсяване, а и от бактерии
23 авг 2018 21:47, Ивета Иванова
7
Обгорено мече от Калифорния – спасено. С кожа от риба!
Снимка: Pixabay

Малко мече, което е пострадало при пожари в Калифорния, САЩ, е било спасено с интересна операция. Тъй като лапичките му са изгорени, те били покрити с кожа от риба чрез хирургическата интервенция, съобщава The Sun.

Когато намерили мечето на 2 август, то стенело от болка и не можело да ходи. Било заринато в пепел от пожара. Лекарите се опитали да го успокоят, преди да започнат с деликатната операция.
 
Кожа от рибата тилапия била сложена върху лапите на мечката и върху другите ѝ изгаряния. Кожата на тази риба се води лечебна и се смята, че след като се пришие върху изгорелите лапи на мечето, неговата козина ще може отново да порасне с времето.
 
Тилапията ще пази от бактерии и замърсяване мястото и се задържа повече време върху наранените места от всеки друг вид кожа или превръзка.
 
Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Или пък: убий човек, спаси цялата биосфера.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Група *** и коментир али...
2
23
 
5
 
! Отговори
Alex преди 5 години
и защо нас трябва да ни интересува някаква мечка с рибешка кожа - няма ли по-важни неща дето да разследвате ..........а да сетих се във всичкото сайтове само преписвате новини игледатре да не засягате бойко , че да няма У-вол-не-ниеееее
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убий риба, спаси мече. Хубаво е, че има прогрес науката в това направление, но в един момент ще се окаже, че ние решаваме чий живот е по-важен.В този ред на мисли аз бих казал:- Убий бобър спаси, гора.