Обичам те... Зодиите, които се влюбват най-лесно

Любовта е силно чувство, което преобръща живота ни
23 авг 2018 22:20, Иванка Гъркова
4
Обичам те... Зодиите, които се влюбват най-лесно
Снимка: pexels.com

Любовта е силно чувство, което преобръща живота на хората. Тя има най-различни проявления и можем да я усетим само със сърцето. Много хора, които са я изпитали, казват, че влюбването е странно усещане, някои го сравняват с трептенето на пеперуди в стомаха.

Докато някои хора се държат по-резервирано към новите хора в живота им, защото не искат да ги наранят, други са много по-общителни, чувствителни и лесно се влюбват. Според астролозите, това се дължи на зодиакалния знак, под който са родени.

Зодията до голяма степен определя дали сме влюбчиви или не. Ето четири знака, за които се смята, че са романтици и бързо попадат по влиянието на любовта:

1. Везни (23 септември - 22 октомври)

Венера е планетата, която управлява слънчевия знак. Когато става дума за чувства, везните са едни от най-лесните за влюбване. Веднага щом усетят, че изпитват симпатия към някой и започнат да излизат с него, на хората с тази зодия им трябва много малко време, за да кажат "обичам те".

Везните лесно се влюбват, но и са отдадени на връзката, като искат да получават същото в замяна. Те се водят по импулсивността си, което не винаги е правилно, защото може да се влюбят в най-неподходящия човек.

2. Риби (19 февруари – 20 март)

Планетата, която ги управлява, е Нептун, която се свързва с фантазии и бягане от реалността. Тя кара хората с този знак да мечтаят за идеалната половинка, с която ще създадат щастливо семейство.

Рибите имат способността да се влюбват в най-неподходящите, поради което страдат, защото лесно могат да ги измамят. Много често се оказва, че грешат в първоначалния си избор на половинка, затова астролозите съветват да не се поддават на емоциите, а да мислят разумно дали имат бъдеще с човека до тях.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чак да им се усмихнеш и да..., "полетят на крилата на любовта"...., раздуваш нещата.
Но отношението към тях е безценно!Изключително чувствени и проницателни. Разбират кой е истинския!!!Илюзии не си създават. Когато думите ти се разминават с действията и действията с думите се оттеглят подобаващо. Когато са наясно откликват със същото.