8-те отрицателни черти на зодия Водолей

Те предпочитат да не се задълбочават във връзките си
10
8-те отрицателни черти на зодия Водолей
Снимка: flickr

Водолеят е интересен, приятелски настроен, ексцентричен, забавен. Той е една от зодиите, които винаги са добра компания и център на внимание. Ако искате да се забавлявате без много, много да мислите, Водолеят ще ви помогне в това приятно начинание.

Скоро обаче, когато го опознаете, лъсва повърхностната му природа. Водолеят рядко се впуска с цялото си сърце и душа в приятелства и любови. Вроденият му егоизъм му пречи да се разкрие напълно и да има чисти, лишени от задни мисли отношения с хората.

Това са само част от негативните черти на Водолея. Кои са неговите тъмни страни?

Хладен и безчувствен

Управляващата планета на Водолея е Уран. Той е виновникът за студенокръвието му. Въпреки привидно приятелската настройка на Водолея спрямо другите, той не влага никакви чувства в общуването. Във всеки момент е готов да ви ужили. Въпреки че няма жило като Скорпиона, той хапе не по-малко зловещо от него.

Винаги смята, че е прав

Опитайте да спорите с Водолей и ще се убедите, че това на практика е почти невъзможно. Той е толкова убеден в аргументите си, че няма сила, която да го убеди в противното. Водолеите са склонни дори да се скарат с близки и приятели за нещо несъществено, което обаче е станало повод за спор. Не се учудвайте, ако просто стане и демонстративно и театрално напусне помещението, тряскайки вратата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Михаела,сигурно скоро си била зарязана от Водолей.Злобата ,с която си написала тази статия те издава.Но недей да си мислиш че написаното от теб е истина!Познавам много хора от тази зодия,които нямат нищо общо с твоите твърдения.
8
2
 
8
 
! Отговори
Зле зле зле преди 5 месеца
Най-донрите ми и истински проятели са водолеи. Не мога да разбера какъв е тоя хейт :) може би авторката/автора е с разбито от водолей сърце?! :D

Всеки занимаващ се с зодии човек, знае на какво са способни водолеите и рибите.

Между другото, преди две-три години, тук авторката на тази рубрика беше много добра. Какво стана с нея?
7
1
 
9
 
! Отговори
Човек преди 5 месеца
Повърхностна статия. Няма да коментирам компетентността на автора и. Надявам се да се усъвършенства с времето, но едва ли такива писания ще помогнат. Може би временно вършат работа да се нахраниш, но... едва ли ще е задълго.
6
7
 
8
 
! Отговори
Точно такива са преди 5 месеца
Но имат още една черта:

9. Патологични използвачи, патологично алчни.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Работилата, за теб ще е голям опит да се опознаеш дълбочинно с един Водолей! Щом отново можеш да си седнеш, ще имаш много материал за писане!
4
2
 
25
 
! Отговори
Уникална статия!!! преди 5 месеца
Изгубих слово - единствената зодия, която патологично се стреми към истината и за която истината е свято нещо, се оказаха патологични лъжци. Също и единствената зодия, която със супер плам ще се втурне в разни каузи за благото на всички ей така - заради каузата и принципите и без никаква изгода, били заклети егоисти и нагаждачи. Вие убедена ли сте, че сте разбрали правилно задачата - да пишете за Водолей ?!#*@!?
3
2
 
13
 
! Отговори
Хахахаххххааааааааа преди 5 месеца
Вие , сериозно ли?................. Въобразявах си , че не съм толкова ужасен човек , но Вие ме приземихте!!! Благодаря....Явно е , че не сте Водолей , а някаква новичка супердобричка суперзодийка , нали???!!!.........................
2
3
 
20
 
! Отговори
Водолей преди 5 месеца
Г-жа авторката, наранихте ме много :( Това на база Ваше впечатление от бивше гадже Водолей ли се дължи? Развалихте ми деня, сега хората какво ще си помислят за мен - повърхностен и студенокръвен егоцентрик, патологичен лъжец, не влагащ никакви чувства към приятели и партньори. Ама Вие честно ли? Можете ли да ми кажете що за представителна извадка е това? Поздрави.
1
15
 
5
 
! Отговори
преди 5 месеца
От Водоподлей доста отрицателни нещица съм получил!