Телец, Дева... Кои 4 зодии преглъщат изневярата?

Ето кои зодии могат да простят такава постъпка
18 сеп 2018 22:35, Ивета Иванова
8
Телец, Дева... Кои 4 зодии преглъщат изневярата?
Снимка: Pexels

Телец

Те приемат връзките много сериозно. Влагат всичко от себе си, за да се чувства добре партньора и да е доволен. Когато разберат, че са били измамени и са им изневерили, телците стават изключително депресирани. Изолират се от всички други, но остават до партньора. Заради силната любов, ще опитат да простят. Това невинаги е правилно и помага, но телецът иска да премине през трудната ситуация бързо, без да се опита да я поправи. Но таят гняв към половинката, и това си личи цял живот.
 
Рак
Стават много емоционални и раздразнителни, когато разберат за изневяра и трети човек се появи във връзката. Колкото и да са ядосани, те проявяват съчувствие и несъмнено ще изслушат какво имате да кажете и ще очакват да обясните защо се е случило това. Ще искат да чуят притесненията ви, причините да изневяра. По природа са добродушни, дават прошка и имат силна нужда да бъдат обичани и да обичат. За да не останат без любов, ще са готови да простят и да опитате отново. Обичат и да ходят на любовен консултант с партньора, когато има проблем.
 
Дева
Най-критичните зодиакални знаци. Това обаче означава, че са много критични и към себе си. Докато ви обвиняват, че сте им изневерили, те ще обвиняват и себе си, че са ви подтикнали към това. Ще опитат да поправят ситуацията, като поправят и себе си и своите постъпки. Ще дадат всичко от себе си връзката да потръгне отново, ако смятат, че не са ви обръщали достатъчно внимание. Но ако мислят, че нямат вина, навярно ще предпочетат раздяла.

Коя е другата зодия вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
До Телец преди 5 години
Ти като не прощаваш, защо си мислиш, че ти си всички. На мен много не ми пука, дали ще ходи да се оправи с някой друг. Нали после е при мен. Такива трагедии чак. Кодекси на честта и други глупости за непростими неща. Ти да не ги взимаш девствени. Аз и не ща. Както преди мен, така и след мен ще има други партньори нормално е.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Много тъгуваш за Козирога. Не можеш да го забравиш, май.
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Девите сте написали абсолютни глупости. Девите постоянно изневеряват- и мъжете, и жените. Това е в природата им. Нищо няма да направят, ако разберат, че партньорът им е изневерил. И те ще започнат още по настървено да кръшкат.Овните са хората, които преглъщат изневяра. Поради ината си. Вкопчат ли се в някого, няма отърване. Те са мазохисти- страдат, мъчат се, но на инат стоят с партньора дори да изневерява пред очите им, дори да води третия човек в дома им. Като до.битък са.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак някакви бози на философски теми. Никой не прощава лъжата, просто понякога в интерес на децата примерно човек се опитва да сложи настрана собствените си емоции. Когато обаче деца все още не са ес появили, просто няма причина да се продължава заедно.
3
5
 
9
 
! Отговори
Телец преди 5 години
Никой не прощава изневяра! Евентуално някой може да се престори, че прощава, за да има възможност да опече супер гадно отмъщение, от което на другия да му е зле поне до края на живота, а защо не и след това. Изневярата е голямо предателство, което човешката същност трудно понася или забравя.
2
2
 
6
 
! Отговори
ГлупОсти преди 5 години
Както винаги тъпотии нантая тема.. Да има с какво се запълват каретата.. Аз съм рак.. Прошка ли? Събира си багажа на момента.. Да не е една на света.. Насърчавам изневерите.. Моногамията е най-вредното нещо за човека
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както е общоизвестно, по-голем *** от козирога НЕМА!