Приложение за тийнейджъри: Говорете спокойно за секс!

Real Talk платформата и какво представлява тя?
4 окт 2018 23:00, Ивета Иванова
26
Приложение за тийнейджъри: Говорете спокойно за секс!
Снимка: Pixabay

Тийнейджърите имат много въпроси за секса, но не знаят към кого да се обърнат за отговори, защото често се чувстват неудобно да говорят с по-възрастен роднина или учител. Залагат повече на това, което могат да прочетат в интернет, по списания или да чуят на специални часове, посветени на сексуалното образование.

Това обаче не изчерпва интереса им към темите, свързани с половия живот, развитието на тялото, връзките с противоположния пол и т.н. 

Те вече ще могат да разказват своите истории, да говорят за проблемите си и да задават въпроси, без да се притесняват - чрез новото мобилно приложение Real Talk. То създава "безопасно за тийнейджърите място в онлайн пространството, където може да се провеждат важни разговори и да се осигурят знания за сексуалното здраве", посочват от Teen Vogue.

Как точно работи то? В него има търсачка и разработчиците получават информация за това какво искат да разберат младежите. Така те слагат много информация по темите.

Разработчиците молят потребителите да предоставят и своя информация, да разкажат собствени истории и така после избират кои истории да се появяват в приложението, когато някой търси информация по подобна тема. Може това да е нещо свързано със сексуалността, с пубертета, с връзките и отношенията и т.н.

Още за приложението можете да прочетете в Teenproblem.net


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До no

От 14 годишен съм започнал и нема се спра, щото ми е яко, разбра ла, а !!!!?!?!?!
9
3
 
1
 
! Отговори
Господ е Пастир мой преди 6 месеца
да учат и вярват в Добрината на Бог не в зли секти от запада и изтока да си четят Библията не се шегувам тези ,,звезди от медиите,, са от ,,секта,, холивуд боза сори _God bless them God love them:))))))
8
3
 
2
 
! Отговори
за да не съжалявате преди 6 месеца
Бог ги обича и секса е за в брак между един мъж и една жена другото е лошо
7
2
 
3
 
! Отговори
no преди 6 месеца
стига с тоя секс бе хора, побъркахте ли се нема да стават фолкизтривалки или подлогаманекенки не сме изтривалка на никой гордейте се с тях и ги обичайте имат таланти не за бърдака добри хора има нужда света не от ,,промити мозъци ектанти роби на системата,, нет
6
0
 
6
 
! Отговори
Родител на 8 годишен преди 6 месеца
Вероятно ще е полезно за хлапетата, че вече рано откриват порнографията на едни други онлайн платформи с хиляди клипчета и така опорочават съзнанието си с изкривена представа какво е кекс и печене на сладки.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Невероятно Минко пак е докопал компютър, но не му се сърдете той е Хю Хефнър Митьо Пищова и Панайот от Гълъбово и е той като скаут винаги готов от 7 като станат в лудницата от леглата вече го пери здраво съчмата а оная му работа за лъскане напира че в гащите не се събира.Вероятно се дължи на това че санктаря му е объркал хапчетата с виагра.Дайте му транквилант и да ляга човека че ще го запали от лъскане и ще счупи манекена.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
По - поотрасналите тинейджърки, или бившите такива могат да скипнат приложението и да се обръщат директно към мен по въпроса. Само да не са бивши от твърде отдавна. Страстен съм като вулканична лава - каквото докосна гори и изгаря ;)))
3
4
 
26
 
! Отговори
Вики преди 6 месеца
Не се безпокойте. Те гледат достатъчно порно. Притесняват се само да не им е малка бройката до сега.
2
3
 
11
 
! Отговори
Я! Пак са допуснали преди 6 месеца
Минко до някой компютър на ІV-и километър!
И той пише ли, пише, човечецът!
Е, все повтаря едно и също, но не можем да му дирим кусур. Само тези няколко изречения е научил да пише. И това е нещо.
1
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да живее шоколада!!!