Зодиите, които поставят секса пред любовта

Ако търсите обвързване с тях, имайте си едно наум
7 окт 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
29
Зодиите, които поставят секса пред любовта
Снимка: pexels.com

Когато става въпрос за връзки и секс, всеки зодиакален знак има своите особености и предпочитания. Някои са по-романтични и либидото им се събужда само под грижата на човека, в когото са влюбени. Други пък са истински ненаситници в секса и са склонни да го получават навсякъде и от партньори, с които може да са се запознали току-що.

Скорпион

Представителите на този знак са известни със своята сексуалност. Сексът за тях е повече от физическа нужда и те нямат нищо против да го практикуват с хора, с които нямат емоционална връзка. Скорпионите са доста взискателни в леглото и са склонни дори да скъсат с половинката, ако не ги задоволява, както те очакват.

Стрелец

Стрелците са известни със своя авантюризъм в спалнята и извън нея. Те трудно се обвързват и са склонни да практикуват секс за една нощ. Винаги са жадни за нови изживявания и приключения и за тях сексът до голяма степен е и забавление, поради което не държат да са влюбени, за да го практикуват.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле какви астролози и окултисти заради тая снимка в един реален окултен отден който обикновено е по- добре обучен и дисциплиниран от специалните тактически сили заради тая позорна снимка тоя презерватив биха ви го заврели там дето слънце не огрява може дори и с един силиконов *** в него.Егати върховните ***.Тав снимка все едно я е правил арабски мигрант на виагра.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак лигава статия.. Изброили 5 зодии и всичките секс ненаситници.. Е айде да видиме - аз съм рак и съм същия като изброените по горе..и кво праим ся? От толкова безсмислени теми, що па с най-безсмислената се хващате?!?
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам всяка статия да е за зодии,че да няма убити журналисти.А какво става с нас няма значение....
2
7
 
3
 
! Отговори
СтрелецЪ преди 5 години
а па като се влюбя да видите ква стрела вадя
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната тъпотия. Не само, че няма нищо вярно, но е и негромотно.