Седмицата е любов: Какво чака всяка зодия?

Любовният хороскоп за следващите дни, вижте!
16 окт 2018 12:30, Ивета Иванова
1
Седмицата е любов: Какво чака всяка зодия?
Снимка: Pexels

Овен 

Дори ежедневните случки ще са източник на емоции, а за вас ще е много важно да ги споделите. Това ще ви накара да търсите и разговаряте с приятел/ката си много по-често. Добър повод да се сближите и опознаете още по-задълбочено. Ще забележите черти на характера, които до момента са ви убягвали или не са ви правили впечатление и ще бъдете приятно изненадани. Ако си насрочвате срещи прекалено често и липсвате от къщи прекалено дълго може би ще имате неприятности с родителите, което сте в състояние да избегнете. Необвързаните представители на вашия знак ще участват в събитие, което ще им напомни случка от миналото и може да ги обхване лека носталгия.
 
Телец
 
Когато си поставите някаква цел тръгвате към нея с цената на всичко. Не всяка цел, обаче, заслужава толкова висока цена, а вие често пренебрегвате всички предупреждения от инат. През тази седмица ще попаднете в подобна ситуация, а приятел/ката ви в опит да ви помогне ще си навлече неприятности. Вместо да размислите и да се откажете от рискови действия ще се хвърлите в още по-големи приключения и на края най-много връзката ви да се разпадне с гръм и трясък. Със сигурност е време да промените някои черти от характера си и нищо не ви пречи да го направите точно сега. Половинката ви ще се изненада приятно, а вие няма да съжалявате, че така лекомислено сте рискували любовта си.
 
Близнаци
 
Преживяванията ще са приятни, защото приятел/ката ви ще участва в някаква публична изява (може би и не само една) и ще се представи по най-добрия начин. Имайки възможност да споделите радостните мигове вие също ще се вдъхновите. Покажете радостта, а и любовта си. Не пестете комплиментите, защото той/тя ще има нужда от подкрепа и мотивация. Всеки обича да чува мили думи и да получава висока оценка. Бъдете по-често заедно, но си осигурете и лично пространство. Само така ще запазите трайно интереса си един към друг.
 
Рак
 
Емоционалното ви състояние е нестабилно и личните отношения на моменти може да са доста неустойчиви. Намалете срещите поне в началото на седмицата, а ако съвсем не можете да се лишите от компанията на приятел/ката си не стигайте до прояви на враждебност и не прехвърляйте проблемите си „от болната глава на здравата“. Дайте си сметка, че половинката не е виновна за трудностите, с които се налага да се справяте. От друга страна бариерите, на които се натъквате съвсем не са чак толкова страшни. В края на седмицата обстановката ще е по-ведра и настроението ви по-умерено. Отделете време за развлечение, което със сигурност и двамата харесвате и което ще ви сближи. 
 
Лъв
 
Усамотете се за известно време. Подредете мислите си и се освободете от съмненията. Независимо дали имате половинка или не тази седмица ще ви е много вървежна по отношение на романтиката. Препоръчително е, обаче, да сте сдържани, наблюдателни и внимателни. Помнете, че не всичко, което блести е злато и не всяка птица в небето е орел. Намалете активността на публичните си изяви и ориентирайте усилията към текущите занимания. Любовта няма да ви подмине, но пък и да мислите само за любов не си е работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
Игрален филм Испания преди 5 години
- "Защо го наричат "любов", като става дума за секс?"