Най-срамежливите в зодиака. Топ 6 на свенливите

И в какво се различава срамежливостта на всяка зодия
17 окт 2018 22:30, Теодора Драгоева
16
Най-срамежливите в зодиака. Топ 6 на свенливите
Снимка: pexels.com

Всички 12 зодиакални знаци са много различни, когато става въпрос за общуване. Някои от тях са много екстровертни, открити и лесно създават нови контакти, докато други са по-интровертни, не обичат да са в светлината на прожекторите и по-трудно създават запознанства.

Ето и кои са 6-те най-срамежливи представители на зодиака:

Дева

Хората от зодия Дева са едни от най-свенливите. Те ненавиждат да привличат ненужно внимание и не се чувстват удобно да говорят пред публика. Представителите на тази зодия са добри слушатели и се чувстват по-силни в даването на съвети, отколкото в говоренето пред аудитория. Девите винаги знаят какво искат да постигнат в живота си, но понякога им е трудно да следват мечтите си, именно заради вътрешните им притеснения, които отнемат част от самочувствието им.

Риби

Рибите са склонни да се чувстват неудобно в голяма компания, а освен това се притесняват и от факта, че другите ги считат за твърде интровертни. Рибите смятат, че духовният свят е по-интересен от външния. Те предпочитат да прекарват времето си сами и не държат да излизат често на места, където се събират много хора. Ако обаче създадат дадено приятелство, то е за цял живот. Рибите съумяват да изградят изключително близки отношения с хората, които са им на сърце.

Вижте кои са останалите срамежливи зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто девите прекалено ясно виждат и собствените си слабости и не могат да преодолеят смущението от тях.Това ги спъва.Другите по трудно виждат себе си.Характер...
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много си *** честно. Никой на никого не се подмазва явно съдиш от себе си. И явно ти си подмолната.
3
16
 
7
 
! Отговори
Няма срамежливи преди 5 години
Изброените зодии не са срамежливи, а по различен начин са прикрити или подмолни. А девите определено са нахални критикари (въпреки, че са доста ***) и никога не пропускат да го покажат. Раците са дълбоко злобни, но обикновено много добре се прикриват. Меркантилните телци и кози рог, си мислят кого да прекарат и затова не влизат в общение, освен ако не се касае да им влезе в джоба или в устата. А скорпиона преценява кой му е най-удобен да го ужили.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но ако си човек и те са човеци с теб.За съжеление днес хората са много, но човеците са малко. Водещо верую при рак.
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези простотии относно рака. Те не са толкова чувствително всъщност. Минава през вас и не им пука. След 10 години пак ще ги помните, но те вас не. Не ги кефи те. Маха ви от живота си.Играете си с тях правите си "гаргара" с тях ще ви сложи на място тук и сега. Това са открити прагматични хора, които ти казват докъде можеш да си сложиш границата спрямо тях. Да спреш! Изобщо няма да ти го спести дали ти ще съжеляваш по отношение на тях е друго нещо. И ще съжеляваш в едно 200%-300%за тях.