Те рядко говорят... Най-загадъчните в зодиака

Много често те са хора, надарени с някакъв специален талант
22 окт 2018 19:45, Теодора Драгоева
9
Те рядко говорят... Най-загадъчните в зодиака
Снимка: pexels.com

Има един тип хора, които винаги са някак загадъчни, трудни за опознаване и разбиране. Те рядко говорят за себе си, обикновено са по-тихи, резервирани, непредвидими са и предпочитат уединението.

Много често те са хора, надарени с някакъв специален талант. Тези хора не се преструват на загадъчни и не се правят на интересни, те просто са си такива.

А ето и кои са 6-те най-мистериозни знаци в зодиака:

1. Водолей - Задава много въпроси, но нищо не казва за себе си

Представителите на този знак са склонни да задават много въпроси, но да не казват почти нищо за себе си. Те са много наблюдателни и умеят да проучват и изследват другите, но тяхното лице обикновено нищо не разкрива за тях самите – като лице на играч на покер. Водолеите са тайнствени натури, които по рождение са си обвити в мистерия. Това обяснява донякъде тяхното непредсказуемо поведение и неконвенционално мислене.

2. Риби - Не споделят плановете и мечтите си

Рибите са мълчаливи и не обичат да споделят, и може би затова са възприемани за загадъчни. Докато повечето хора са склонни да разказват пред света своите намерения, мечти и грандиозни планове, представителите на тази зодия нямат желание да обсъждат с другите, това което таят в съзнанието си. Тези хора също имат своите амбиции, и за себе си, и за бъдещето си, но предпочитат да си ги следват без да вдигат излишен шум.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Шерифа преди 6 месеца
До Анонимен
Има различни видове ХОРА. Има и готини има и абсолютни задници....
7
0
 
1
 
! Отговори
TTP преди 6 месеца
Не е егоизъм, а егоцентризъм при водолеите, от много лични наблюдения и опит с доста водолеи, и мъже и жени, го споделям.
6
3
 
0
 
! Отговори
SubZero преди 6 месеца
Това за скорпиона е голяма опашката лъжа!
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пак много хвалби за Скорпиона.
Скорпионът не е нито магнетичен, нито привлекателен, обратното- супер досаден, лепкав, закачи ли се за някого, няма отърване от него. Маниак.
4
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Риби - Не споделят плановете и мечтите си" Защото никога нямат такива. Рибите са мълчаливи защото не никога не знаят какво да кажат и обикновено нищо не мислят и не могат да мислят. Ако нещо у другите успее да им привлече вниманието го имитират. И толкова.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Водолеят е надарен с един голям талант - ЕГОИЗМЪТ. Другият му талант обикновено е простотията.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само 6 от 12? Има ли зодийно предпочитание при канибалите например, или и там са 6 от 12.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Има различни видове водолей.Има и готини има и абсолютни задници.Рибите никога не са напълно само в един свят филма там е голям драматичен и сложен.Разбира се има много видове риба .