Хиляди пожелания за Теди... 32 деца го оставиха сам на рождения му ден!

Съучениците му не го уважили и оставили малчугана сам с... пиците
24 окт 2018 18:30,
54

Детският рожден ден е може би един от най-важните дни в годината, особено за 5-годишните деца. Датата се очаква с особено нетърпение. Подаръци ще има за...

С огромно желание и вече 6-годишният Теди Мазини поканил 32-ма от съучениците си да отпразнува шестия си рожден ден в пицария в Туксон, Аризона. Уви, никой не се появил.

Не след дълго репортерът Ник Винзънт, публикувал снимка във Facebook със самотния малчуган на дългата празна маса с молба към приятелите си да поздравят детето.

И така малкият Теди, макар и да не е бил уважен от съучениците и приятелите си, получи топли пожелания от баскетболния отбор "Phoenix Suns" и дори покана да ги гледа на живо.

Майката на Теди разказва пред местната телевизия "АBC15", че са били изпратени 32 покани и наистина няколко родители предупредили, че децата няма да могат да присъстват. Останалите просто не... дошли.

Семейството обаче е имало и второ празненство - в понеделник, когато родителите на Теди са му прочели топлите пожелания на хилядите непознати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Да е Живо и здраво детето! Родителите не са мислили лошото...може би като е в първи клас са искали да се запознаят така по добре и родителите покрай децата?Като ги докарат за празненството..но е тяхна грешка. Трябвало е като са дали Поканите на малкия да ги носи в училище.да поискат обратно бележка Кое дете ще дойде? И тогава да запазват места в пицария.а и да са поканили и класната учителка! Така са щяли да се организират повече деца.Списък с желаещите да е имало!
49
4
 
17
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Милата душичка. Жална мишчица.Скъса ми сърцето!;-(
48
3
 
15
 
! Отговори
Виготура преди 5 години
И после що се раждали социопати и психопати. След 12-13 това дете ще влезе в училище с автомат и експлозиви и ще си избие комплексите, натрупани от ей такива дни. С родители деби.ли няма как да растат свестни деца.
47
7
 
3
 
! Отговори
д-р Дрее преди 5 години
НАПИШЕТЕ РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕТЕТО КАКВО РАБОТЯТ И НА КОЯ ПАРТИЯ СИМПАТИЗИРАТ ИЛИ СА ЧЛЕНОВЕ?
46
2
 
4
 
! Отговори
Ел.инженер преди 5 години
Тази история прилича на култовия руски клип от ютюб: "Некто не пришел на фанвстречу"
45
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 45Американският родител е решил така. Не ти ли прави впечатление по филмите - когато кажат на децата, че ще ги водят на пицария или че ще поръчат пици за вкъщи, дечурлигата започват да подскачат и да се радват? Имам предвид американските филми. Може би рядко им позволяват пица и затова го приемат като празник.
44
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5 годишни деца на пицария !!! Кой *** родител реши, че това е приемлива храна ....?!?!?!?
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 40Много му пук ана някой :)
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 32СИгурно е лесно, всичко да е толкова просто и елементарно от твоя гледна точка ... Де да можехме и останалите хора така :)
41
0
 
3
 
! Отговори
Защо ги поканих след преди 5 години
20.00 ч.? Защото през юни беше рожденият ден на мама. Случи се в делничен ден и и гостите дойдоха около 20.00 ч., след като след работа първо са се прибрали у дома си и после са тръгнали оттам. Изобщо не се и сетих да помисля, че през юни, в 20.00 ч. е още светло и че гостите на мама бяха големи хора, все наши роднини или семейни приятели.Но в гореописания случай в САЩ вина имат родителите - те са наели пицарията. Повечето от останалите родители пък не са си направили труда да откажат поканата.
40
1
 
10
 
! Отговори
Какъв е бил денят? преди 5 години
Може да не е бил подходящ, да не е имало кой да заведе петгодишни деца в тази пицария.Ще дам пример. Във втори клас постъпих в ново у-ще, защото се преместихме в ново жилище. След два месеца дойде рожденият ми ден.Почерпих класа и юнашки се изцепих:"Живея на еди кой си адрес, заповядайте довечера след20.00 ч. у нас!" И чак след като се прибрах,казах на мама за тази покана.Тя ме подбра"Кой ще пусне малки деца по тъмно у непознати хора?Акъл имаш ли?"Дойде само момичето,което живееше в нашия вход
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tucson, не се произнася Туксон, а Тусон. Много сте неграмотни, а ние си взимате бележка като ви се каже!
38
1
 
3
 
! Отговори
USA преди 5 години
Only you...
37
3
 
10
 
! Отговори
USA преди 5 години
Only in America.
36
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това дете не е единственото неуважено,скоро имаше пак такъв случай ,пак в САЩ,ами там е така а лошото е че и ние вървим натам.Иначе аз знам два случая такива,на дете и горкото се беше скъсало от рев и за самия ми съпруг.На имен ден и след като е поканил състуденти дошъл ЕДИН ЕДИНСТВЕН и казва двамата си седяхме от двата края на масата.
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нормално обяснение!Дори новодошъл,със ново жителство в друг град или болест( Даун примерно) ще дочака поне един гост!Умът не го побира....
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са виновни децата а тъ/пите им родители.Преди време четох някаква *** статистика за това коя била най-хубавата кухня в ЕВРОПА и най-гостоприемният народ според британците.Тия пияндета бяха сложили за кухня на второ място Швейцария???!!нас на 22 а за гостоприемство ние на 25!!Аз пък казвам че ДА ние българите не сме гостоприемни,НО НЕ СМЕ И ЛИЦЕМЕРНО "гостоприемни"а и специялно в услугите не сме въобще сервилни.На мен ми е така добре,не ми харесват изкуствената любезност и досаждане.
33
3
 
8
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
Това или е поредния фейк нюз из социалните мрежи или това е най-неприятното дете в галактиката, че да отбележи резултат 0 от 32.
32
0
 
30
 
! Отговори
115 преди 5 години
Какви приятели може да има едно петгодишно дете? Всичко зависи от неговите родители и тези на другите деца.
31
7
 
20
 
! Отговори
л преди 5 години
До Анонимен"Играл съм онлайн с американци и мога да кажа че тези хора ме изтърпяха без да ме напсуват въпреки че тогава играта ми не ми вървеше."защото така са дресирани - да са подмолни, страхливи и подли !не са ти казали нищо, но ако им паднеш ще си отмъстят - например няма да доведат детето си на рождения ден на сина ти или ще ти направят някоя друга мръсотия - не се съмнявай ще има последствия за теб