Вечно виновните... Кои са най-циничните зодии?

Те могат да са песимистични, скептични, трудно доверчиви
24 окт 2018 10:15, Михаела Лазарова
10
Вечно виновните... Кои са най-циничните зодии?
Снимка: istock

Те мислят, че всеки, когото срещнат, е повърхностен. Нямат вяра в хората. Рядко се впускат в необмислени връзки. Циничните хора не се доверяват лесно на другите. Те не ги приемат като добри изначално, а винаги изхождат от позицията "виновен до доказване на противното".

В зодиака се открояват 5 цинични зодии, които винаги виждат първо негативното, докато се убедят в обратното. Те могат да са песимистични, скептични, трудно доверчиви, понякога дори егоцентрични.

Кои са те?

Козирог

На Козирога му коства наистина много, докато се довери на някого. Това е една от причините тази зодия да е номер едно в класацията за циници. Те подхождат с недоверие и силен скептицизъм към хората, докато те не ги убедят в противното. Отнема им доста време, докато одобрят някого и го допуснат в сърцето си, независимо дали става дума за любов или приятелство.

Козирозите имат склонността да са песимисти от самото начало, преди да са се запознали със ситуацията. Те отричат всичко, докато не се убедят в позитивната страна на нещата. Хубавото е, че след това си го признават.

Скептични са към повечето хора, защото ги смятат за движени от собствените си егоистични интереси. Имат високи критерии и затова склонността им да се вглеждат първо в лошото често им пречи да видят доброто.

Телец

Ако Телец види публично обяснение в любов в социалните мрежи например, първата му реакция е да се присмее, да каже, че му е писнало от лигавщини, да иронизира демонстрацията на обич и да я обяви за неискрено показна.

Телците не са задължително негативни. Те просто не понасят неискреността и напудреното щастие. Предпочитат да изразяват истински човешки емоции без допълнително захаросани елементи. Склонни са да иронизират почти всяко действие и дума на другите, които им се сторят твърде щастливи, за да са истински.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ниска им е летвата на скорпионса. Козирог е тежък патологичен случай много цинизъм има в тях . Минава през всеки като валяк. Рибата си е *** цинична като водолей. Стрелец е болестно състояние на ценизъм ревност и арогантност.
9
4
 
6
 
! Отговори
Аноним преди 5 години
Никой човек не живее със скорпион.Гнусно е и отвратително!
8
4
 
0
 
! Отговори
Луд преди 5 години
От 4 деви които познавам, вкл. себе си. За 3 е напълно вярно, вкл. за мен.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко "китаец" го раздава нищо истинско в него. В любовта е гола вода няма чувства има интереси. Достоен за наградите Еми, Оскар.., Мелодия на годината., и прочие. Награда за най-добра роля ще го тласне към първите места за най-добър актьор. Интересите са му всичко в живота и е готов на всичко за да ги следва и защитава. Но иначе му казва "работа".
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирог е интересчия. Поставя собствените си интереси над другите във всичко. На принципа "аз да съм добре Вуте да е зле" Играе го с доверието и с недоверието за да изглежда по-труден като човек спрямо другите. За да им е трудно да се впишат в неговия свят и разбирания. Така го прави за да всява човек с респект.Цял живот принципно търси одобрението и уважението на хората. Актьор е и влиза от роля в роля.Зависи къде пред кой в коя роля да играе за да му работят нещата в негова полза, както винаги
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелец е Тома Неверни. Всяка дума и действие поставя под съмнение и така отблъсква от себе си.Много са чепати като разбирания за нещата и действия. Дори да желаете по-близки отношения с него с това си поведение, желанието на мига ще ви се изпари към него. Рибите са песемисти никога не са виновни за нищо всеки друг е виновен, но не и те. За това в нищо не им върви много негативни.
4
7
 
4
 
! Отговори
Шон преди 5 години
Скорпион и козирог - бегай надалече от тех.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-обичам да ме турят под обща капа с още половин-един милиард люде, с които нямам нищо общо. Много са "градивни" всякакви публикации за зодиите, за разни световно неизвестни "дзвезди" и "модели" за подражание и поведение - пробвах се да стана чалга-дива - май не стана, после се пробвах с плеймейт - пак не сработи, ще взема да стана най-после и аз един бодибилдинг коуч, белким се вместя най-после и аз в "ценностната система на българина" - според жълтите сайтове, де.
2
2
 
4
 
! Отговори
Цициnick преди 5 години
Щом ги разбирате толкова много зодиите, що не намерите някой български зодиак, ами карате все по египетския?
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
малееее, аз съм козирог, и това горе си е истина. мъчи ме, ама си е така.