По-малко сексуални партньори – по-щастливи в брака

Противниците на догмите питат: А как има база за сравнение?
25 окт 2018 21:40, Петя Славова
25
По-малко сексуални партньори – по-щастливи в брака
Снимка: pexels.com

Жените с по-малко сексуални партньори преди венчавката се оказват по-щастливи в брака, пише в. "Metro". Изданието се позовава на анкета на американския християнски Институт за семейни изследвания.

65 процента от дамите, които са имали само една сексуална връзка преди да се омъжат, изпитали истинско щастие в последвалия брак. Процентът на щастливите американки, които имали над 21 предбрачни партньори, се оказал 57 на сто, пише БТА.

Институтът се стреми да докаже, че многобройните сексуални забежки на дамите са опасни за традиционните семейни модели. Но противниците на догматичното мислене от своя страна изтъкват, че разликата между почти целомъдрените жени и считаните за „по-разпуснати“ е само 8 процента при намирането на брачното щастие.

Застъпниците на здравия морал все пак посочват, че независимо от малката разлика, правилото е налице. Жените с по-малък сексуален опит намират повече щастие в брака.

Но противниците на догмите в секса коментират този факт с обстоятелството, че дамите само с един предбрачен партньор нямат база за сравнение и поради тази причина по-лесно се мислят за щастливи в брачната връзка.

Вижте още за живота в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Мацка кат скъсаш когато и да е остави сега кординатите си да се запознаем може и да решиш да пробваме дай фейсбук примерно
3
9
 
17
 
! Отговори
Мария преди 5 години
Аз пък съм на 22 и си имам гадже от 2 години, което ми е първо гадже и си ми е много добре и изобщо не искам да пробвам с други.
2
17
 
6
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Глупости. Бракът е остаряла и ненужна институция, която осигурява нещастие и за двамата въвлечени. Създаден е за да осигури жената в случай, че мъжа реши да я разкара. От тази гледна точка е и сексистко, феминистко творение. Това не означава, че прави жените щастливи обаче. Феминистките са най-голямото зло и за самите жени. Слава Богу, почти не останаха заблудени да провалят връзките си заради тъпите догми, роднини или просто от глупост.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова най добре е да опита булката със жениха, кума, и който свари от гостите.Тогава ще може да сравни. Каквото и да сравни все си е добре.Колкото повече толкоз по-добре.