Топ 5 на най-циничните зодии. Кои ли са те?

Те не виждат добро у никого, дори у лоялните и почтени хора
27 окт 2018 13:08, Ивета Иванова
8
Топ 5 на най-циничните зодии. Кои ли са те?
Снимка: Pexels

За циничните хора се знае, че поне са искрени, но има моменти, в които наистина прекаляват. Те не виждат добро у никого, дори у лоялните и почтени хора. Не вярват на никого и са скептични.

Но наистина винаги казват това, което мислят и не биха ви заблуждавали. Ето кои са те. 

Козирог
 
Козирозите се доверяват изключително трудно, затова вероятно стават цинични. Вярват само на най-лошото, което показват хората, трябва някой да им покаже нещо изключително добро и мило, за да помислят, че е свестен човек. Песимисти са и смятат, че всеки гледа собствения си интерес.
 
Телец
 
Много се дразнят, когато виждат как в социалните мрежи всички изкарват живота си перфектен. Знаят, че не може всичко да е толкова розово и постовете за сватби, годежи и т.н. са безсмислени. Да показваш щастие във Facebook и Instagram е смешно за телците. Не се фокусират над негативното, но държат повече на истинските емоции в реалния свят, а не на показността. Затова могат да се държат цинично в мрежата.
 
Дева
 
Могат да са толкова цинични, че дори това повлиява на начина, по който виждат себе си. Не могат да приемат комплименти, дори думите на другите да са искрени. Девите само ще се засмеят надменно и няма да обърнат внимание. Мислят си, че с милите думи ги манипулират и правят ситуацията доста неловка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Ако говорим за директност и прямота такива са овните. Аз съм болезнено директен и откровен човек и хич не ме итересува кой го оценява и кой не. Защото съм разбрала лицемерието на хората как само си приказват да сме искрени и откровени един към др а като кажеш истината в очите на някой и той те намразва. Само и единствено човешкото създание е способно да ти се усмихва в лицето а зад гърбът ти нож да вади. Из*роди сте вие хората.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да се говори много и за трите слънчеви знака в тази статия, защото няколкото реда, които са им посветени никак не изчерпват темата. Става въпрос за щрихи характерни за родени на дати, когато Слънцето е било в даденият зодиакален знак. Не се взема предвид влиянието на другите 7 планети, които са от особено значение за колорита на характера на личността. Пък ако започнем да тълкуваме и "домовете" и разположението на планетие в денят и часът на раждане ...нищо не изглежда по "този" начин.
4
3
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
Има два вида Скорпион - Бял и Черен. Няма по-верен и страстен от един Бял Скорпион.
3
4
 
6
 
! Отговори
Schark преди 5 години
Скорпионите са най-циничните и злобни хора. Опитват се да манипулират и лъжат и когато номера не им мине, стават зли и за ядливи. За, тях в пълна сила важи приказката "Вола рие, на главата му пада".
2
0
 
16
 
! Отговори
Нищо подобно преди 5 години
Най-цинична е зодията Български политик!
1
7
 
5
 
! Отговори
хаха преди 5 години
очаквах го Скорпион Това са знаците, които знаят, че хората лъжат постоянно, затова им е трудно да повярват на някого. Мислят, че това, което им казват другите, е пълна измислица. // Обикновено точно това си мисля, thnks. Само не знам какво да мисля за този текст включително, дали да му вярвам или не?