5 причини зеленооките да са толкова специални

Тези хора са смятани за едни от най-привлекателните
31 окт 2018 09:30, Михаела Лазарова
15
5 причини зеленооките да са толкова специални
Снимка: Reuters

Едно от първите неща, които забелязваме в някого са неговите очи. Те могат да ни разкрият много за човека. Според психологически проучвания, хората с рядко срещан цвят на очите, въздействат по определен начин на личността ни. Очи, които се срещат рядко (около 2% от хората на Земята имат зелени очи), винаги ни впечатляват.

Изключително привлекателни

Тъй като зелените очи са уникални, притежателите им изглеждат доста привлекателно. Те излъчват загадъчност, интелект, игривост и непокорност. Зеленооките са личности, които поемат рискове в живота си, тъй като са доста импулсивни. Имат чувство за хумор и са чаровни.

Страстни

Хората със зелени очи влагат страст във всичко, което правят, независимо дали става въпрос за работата им или за личния живот. Те са искрени, добри слушатели. Любовта за тях е необикновена, тъй като я изживяват с много и различни, дълбоки емоции.

Могат да постигнат успехи в кариерата си, тъй като са целеустремени. Зеленооките са страстни любовници и се стремят към създаването на дълготрайни взаимоотношения. Не на последно място са изключително търпеливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
2
 
! Отговори
strar woman преди 5 години
Глупости зеленооки синеоки жълтооки докато пишете тези статии поне веднъж си представете сляп човек който дори не може да види как изглежда в огледалото Единствено би искал да може да вижда и вобще няма да му пука дали е зеленоок или кафеноок
9
22
 
6
 
! Отговори
гп преди 5 години
Зелените очи са отвратителни и злобни! Не познавам добър човек със зелени очи! Студени и отвратителни хора! Лоши!
8
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За интелект не съм сигурен, но зеленооките се *** мнoго хубаво.
7
11
 
14
 
! Отговори
Божке, божке преди 5 години
Докато подобни повърхностни белези биват водещи в преценката ни за някого, ще се случват трагедии като тази с този *** Викторио! Имал съм вземане-даване с хора, които съдят по външния вид (а не по характера) и всички рано или късно пропищяват как били измамени, предадени и не знам си какво... Вникнете в съдържанието, хора, стига сте гледали очи, цвят на косата, зодия и тям подобни глупости!
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е в клинична демографска смърт. България изчезва. Такова сериозно предупреждение отправи пред БНТ доц. Петър Иванов, директор на Демографския институт към БАНИ.Ясно е, че българският етнос изчезва. Хората със сини очи изчезват. Няма да има хора с руси коси, освен блондинките, предупреди той. Блондинки с химия. Според Иванов, НСИ крие броя на цигманите и казва, че са 300 000 - те просто изчезват. Истината е, че цигманите се увеличават на всеки 20 години с 2 пъти, обясни той.
5
4
 
2
 
! Отговори
провери преди 5 години
До до 1 факта на комшията зелени ли са
4
5
 
17
 
! Отговори
Зеленоокия преди 5 години
Аз като ударя 5 мастики очите ми стават червени :)))))
3
3
 
2
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
До АнонименМишето само превежда и оформя ....
2
7
 
7
 
! Отговори
до 1 факт преди 5 години
е, че в България зеленооките са много. Друг е въпроса, че фактически зелените очи не са наистина залени. Когато *** очи са много светли, избива или на медено или на зелено. Жена ми е с много сини очи, аз с кафяви, дъщеря ни се роди със сини и за около година се промениха и станаха залени.
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България много хора са със зелени очи,не е изключение.