Стара или млада е душата ви? Изчислява зодията!

Възрастните души притежават вкоренена мъдрост и познание
10 ное 2018 22:42, Теодора Драгоева
5
Стара или млада е душата ви? Изчислява зодията!
Снимка: pexels.com

Обикновено хората смятат, че всеки човек трябва да се държи според годините си. Ако е тийнейджър – да е емоционален и незрял, ако е възрастен – да бъде разумен. Има хора, които са на преклонна възраст, а се държат като младежи и обратно – млади индивиди, които са супер сериозни и сякаш отегчени от живота.

Когато човек не се държи според възрастта си, той е някак социално неприемлив, защото поведението му не в норма. Според някои теории нашият дух се преражда многократно и по този начин трупа своята мъдрост. Всички сме чували израза "стара душа", който се отнася до онези хора, които изглеждат твърде мъдри за годините си. Това е така, защото техният дух вече се е прераждал много пъти и е натрупал житейски опит.

По-възрастните души притежават дълбоко вкоренена мъдрост и познание. Хората със стара душа виждат нещата от по-широка призма и не реагират с агресия или свръх емоционално на събитията в този живот. 

Други хора, които са "млади по дух", дори когато станат възрастни, пак не са достатъчно зрели. Те минават през живота с огромни вълнение и любопитство. Реагира прибързано в ситуациите, пред които са изправени. Младите души често са доста амбициозни, защото усещат, че има много какво да учат и какво да постигат.

Можете да разберете колко е стар и мъдър духът ви, като погледнете към зодиакалния знак, под който сте роден. Ето и повече по темата:

Телец - душата ви е по-скоро на средна възраст. Макар че тя вече е натрупала известен опит, все пак има още на къде да се развива. Именно за това Телците, често са  прекалено съсредоточени, вглъбени върху себе си. Благодарение на опита, който имат от предишни животи, те са се научили да се доверяват на инстинктите си.

Лъв – Душата на хората от този знак обикновено е древна. Лъвовете често са мъдри още от младостта си и притежават вътрешно познание, като на възрастен човек. Тяхната душа е живяла хиляди години, но въпреки това все още продължава да се движи стремително напред, силна и стабилна, както винаги.

Овен - Душата ви е сравнително млада. Предстои ви дълго житейско пътуване, от което ще получите невероятни уроци, ще натрупате познание и мъдрост. Затова вие сте супер жизнени и изпълнени с енергия, с която искате да покорявате нови и нови върхове. Възможно е да ви липсват последователност, толерантност и дисциплина!

Дева - Душата ви е загадка, тъй като тя може да бъде по същество на всяка възраст. Вие сте едновременно малко инфантилни в действията си, но в същото време имате познания почти във всяка една област от живота. Почти невъзможно е да се дешифрира до колко е еволюирала душата на човек от зодия Дева.

Водолей - Душата ви е като на дете – млада, невинна и идеалистично настроена към света и хората. Въпреки че сте млади по дух, вие не се държите глупаво и детински, а по-скоро сте някак безгрижни като поведение, но не и незрели. Именно младата ви душа ще ви тласка да опитвате нови, странни и различни неща в този свой живот.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg


5
Още от Ако щете - вярвайте
Влюбване, признаване... Етапите на връзката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
ГОСТ преди 3 дни
"Стара или млада е душата ви?"
Душата, ако има човек такава, трябва да е духовната му част. Тоест тя не е материална и съответно не може да е нито млада нито стара. (Само тялото може да е старо или младо)
Но това са маловажни детайли. Важно е хората да генерират импресии и да кликат на рекламите. За това реших да напиша коментар. Гледам че много не ви се харчат зодиакалните статии. :D
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Още малко и ще има статия колко ви е миризливо **ното спрямо зодията...
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Голяма глупост
Няма нищо вярно
Написано е всякаш от пияница който халюцинира
1
1
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 дни
Тия эодии са си счетоводители беееи
Интересно е колко счетоводство са обърнали с годините