8-те неща, които много привличат мъжете

Симетрията на лицето е една от най-привлекателните черти
14 ное 2018 11:45, Михаела Лазарова
33
8-те неща, които много привличат мъжете
Снимка: Reuters

Знаете ли, че цветовете, които избираме да носим, имат голямо значение за нашата привлекателност. Така например, червеният цвят силно влияе на мъжете, защото е свързан с любовта и страстта. Няма жена, която да не иска да бъде привлекателна във всеки един момент. Какво още във външността на дамите привлича мъжете, вижте в следващите редове.

Фигурата

Когато един мъж види една жена, той подсъзнателно мисли дали може да има деца от нея или не. Мъжкият мозък търси жена с по-големи бедра и по-тънка талия. Жената трябва да изглежда здрава и плодовита, което означава, че твърде слабите жени не са особено привлекателни за господата. Според изследвания, идеалното съотношение за женското тяло е 7:10 между талията и бедрата. Такова съотношение е приемано от мъжете за привлекателно, но и за партньорка, която може да им роди деца.

Усмивка

Усмивката определено привлича представителите на силния пол. Усмихнатите жени изглеждат по-отворени и готови да флиртуват. Но мъжете обръщат внимание и на зъбите, защото добре изглеждащите зъби са показател за добро здраве и добра генетика. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХахахаВсъщност са около 3%, което е 30 пъти повече, от това, кеото ти твърдеше.И друг въпрос - това, че 22.5% от спечелелите тези награди са от еврейски произход, ще промени ли начина, по който гледаш на цялата организация? Само питам :)
7
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Личи си, че страдате от синдрома на малкия пeниc"... комплексари.
6
9
 
19
 
! Отговори
Синтетечен преди 5 години
Мен пък повече ме привлича симетрията на пиччето, щото има едни асиметрични! Отвън са симетрични, а навътре са пещераловидни!
5
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Ами за какво си ми като не искаш да ми раждаш деца?За секс винаги се намират жени-пълно е с разведени или стари моми.По магазините продават готвени ястия,с пералня лесно се пере и се чисти с прахосмукачка.Да търпя на някоя капризите и да не иска и деца да роди.Защо?Бия й шута и идва следващата.Кандидатки много.
4
29
 
24
 
! Отговори
Хахаха преди 5 години
До 1. *** го кажи това в арабския свят да видиш какво ще ти се случи. 99,9% от нобеловите лауреати са мъже. Жените знаете само да въртите номера и да харчите парите на мъжете. Друго не можете.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Я представи научния труд, който "доказва" и без "ама в гуглето го има".И не всички мъже, са като алкохолизирания ти баща на село.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гардите, дупето личицето, талийката, косата ...Хм, до 5 ги докарах само :(. Айде, гърдите, бузките на дупето за по две ще ги броим ....Уффф! 7. Помогнете малко бе ?
1
39
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това мислене на мъжете, че жената е основно за разплод, е влудяващо. А те (мъжете) не са съгласни, ако тях ги третират по същия начин. По бавно развиващи се и еволюиращи, са хората от мъжки пол, това е доказано.