Астрологът Хули Леонис за кармата и зодиите

Когато чуем, че дадена планета е ретроградна, звучи ни страшно, но...
Обновена: 18 ное 2018 20:29 | 18 ное 2018 20:00, Михаела Лазарова
18
Астрологът Хули Леонис за кармата и зодиите
Снимка: личен архив

Започваме деня си с чаша кафе или чай и преглед на дневния хороскоп. Докато някои гледат скептично на астрологията, за други тя е нещо, което малко или много ръководи живота им.

Днес в рубриката на Az-jenata.bg "Всичко за зодиите" ви срещаме с един много интересен гост – астрологът Хули Леонис. Той е завършил Московската академия за астрология, при един от световноизвестните топастролози Михаил Левин.

Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията. Неговият метод на интерпретация изпъква много силно в книгата му "Ретроградни планети", чиято премиера ще бъде на 11.12.2018 г., от 19 часа в Литературен клуб „Перото“, НДК.

Това е първата му книга, която повдига завесата за кармата и дава информация за пътя на душата през зодиака. След "Пътят на душата през зодиака", "Луната – нашата истинска същност" и "Уроците на Сатурн", в която вече засегна темата за кармата, авторът продължава и задълбочава този проблем.

Ето какво споделя астрологът.

Няколко седмици преди официалната премиера на книгата ви „Ретроградните планети“ искаме да ви попитаме за кого е предназначена тази книга и защо решихте да разгърнете тази тема?

Тази книга е предназначена за всички хора, които имат ретроградни планети в картата си. Това е една сложна астрологична тема, която изисква време и посвещение, за да бъде добре разбрана. Всеки, който учи астрология, има някакво понятие и знае дефиниция за ретроградните планети, но това да усетиш точно какво значат и как ни се отразяват на живота е съвсем различна тема. Разбирането изисква време и много практика. Аз отделих цели две години на изследване на всяка една от планетите. Анализирах много хора и техните истории и тази книга обединява всички заключения.

За хората, които имат ретроградни планети в картата си, тя може да е това, което винаги са чакали, за да разберат себе си по-добре. Колкото по-рано човек знае тази информация за себе си, толкова по-лесен би бил животът му, защото ще знае как да коригира собственото си поведение.

Тази книга е и за всички хора, които имат родител с ретроградна планета особено ако става въпрос за Марс или Венера.

Тази книга е и за всички, които нямат ретроградна планета в картата си, но искат да разберат по-добре родителите си, партньора до тях, децата си. В книгата има таблици, с чиято помощ лесно може да се разбере дали имате ретроградна планета или не.

Когато чуем, че дадена планета е ретроградна, това ни звучи страшно, вярваме, че нещо лошо ни очаква. Трябва ли да се притесняваме от ретроградната им фаза и как можем да я превърнем в свой актив?

Когато имаме ретроградна планета в рождената ни карта, това означава, че ние не започваме живота си от точка нула, от старта, а вече се раждаме с определен товар. Този товар е ясно маркиран от ретроградната планета. Ако Меркурий е ретрограден, това може да означава проблеми в комуникацията, общуването. Ако е Венера, това може да означава допълнителен, екстра товар по отношение на любовта и т. н.

Ретроградните планети изискват да се обърнем към себе си и да разберем, че всеки един проблем произлиза от нас, а светът около нас просто го отразява. В този ред на мисли те могат да бъдат много полезни.

В книгата си "Ретроградните планети" споменавате кармата. Има ли връзка между кармата, зодиите, как да разберем каква карма носим? Как можем да променим кармата си?

Карма означава път на душата. Така разгледана, тя не може да бъде променена, но може да бъде усложнена и олекотена. Ако познаваме себе си добре и знаем от какво се нуждае душата ни, ние по-лесно ще можем да й до дадем.

Кармата може да бъде и родова. Това означава, че душата ни слиза в определена родова система и знае какви са уроците в тази система. Често новите членове на семейството слизат за да вземат от тази карма и да облекчат другите, както и си поставят задачата да се справят с тази родова карма по един нов начин на базата на личния си опит, който са придобили по духовния си път (миналите си животи).

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


18
Още по темата: зодиикармаХули Леонис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
AнoH преди 3 месеца
Пак eBpeйсkи глупости.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Юлиан Йорданов Иванов ли е бил Хули?
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този го сърбят ръцете за работа,чак място не може да си намери.Но трябва да има и такива хора,нали идеята е да помагат със съвети.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преди коледно новогодишните празници бяха написали на повечето зодии от сорта: Ще си купите нещо за дома като подарък за празниците.
13
0
 
0
 
! Отговори
Лул112 преди 3 месеца
Т.е може да си прецакаш очакваното развитие на събитията ако не правиш нормалните неща.

Т.е ако не се къпиш вероятно няма да срещнеш жината на живота сих тоя месец, ако ти е "писано". Ако си на 79, малко вероятно.. да кажем тези енергии или какво са генерирани от звездите те склоняват, но те не повеляват. Има го и човешкия елемент който може да прецака всичко.

И да накрая става трудно, но с достатъчно наблюдения и отсяване има достатъчно (за мен лично) доказателства и поводи за размишление
12
1
 
0
 
! Отговори
Лул112 преди 3 месеца
Трябва да се работи с интензитет на влияние, кръгове на влияние, едни неща са по силни от други в даден момент.. напр. ако не се виждаш с хора няма как някое астро предвещание с хора да се сбъдне. Ако имаш влияние което е по-силно от друго и т.н

Новите планети докарват и разкриват нови влияния и само ако не са изучени изглежда се припокриват. Напеример има звезда Азис сега. Това ще има влияние като нещо от глупавия живот на Азис. Да не ти пука че си някакъв комбиниран. т.е високо детайлно е
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Астрологията е шарлатанщина развиваща се на случайни отгатвания на събития. Постоянно излизат все нови и нови планети, които ни влияят и замазват предишни безпочвени обяснения. Няма нищо точно, но и то се мени. Накрая се свежда до вяра на човека в простотии.
Ако приемем, че на земята населението е близо 7 млрд, то средно би трябвало да има над 500 милиона от всяка зодия. Няма как приблизително еднакви неща да им се случват.
10
0
 
3
 
! Отговори
Лул112 преди 3 месеца
Ма за какво им е друга работа, един полу-професионален астролог печели като за световно.. инфлация не го пипа, търсенето е неспирно.. Интерпретацията на звездите и планетите генерира пари от Гръцко и след това Римско време та до ден днешен. Константинопол е основан базирано на астрологически калкулации, което е документирано.

Пауза има само след втората световна, сега просто продължаваме.. науката се оказа че не може да отговори за всичко
9
0
 
2
 
! Отговори
Лул112 преди 3 месеца
Верно айде някой супер разбиращ да каже за геог. ширина на България има ли преместване на някои от тея злобни звезди като Алгол, или определени асцеданти като да кажем 14 Скорпио се генерира тук, които са пълни с омраза и мразят да работят...
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тези нямат ли си друга работа
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия ретроградни планети направо от двайсет години не се местат от България. Удариха ни селата и опустеха. Останаха хиляди празни къщи. Напълнисе града с много градивни стройтели . Та цели блокове стоя празни. Хиляди празни апартаменти.
6
0
 
4
 
! Отговори
Лул112 преди 3 месеца
Ами то си е реално когато планета е ретроградна но на популярно ниво е като новините дето ги четем, астролозите правят пари и те от кликове и надъхват кокошкарника, че ей ся нещо е ретроградно и е проблем, вземи тая притеснителна емоция сега, и после както тука се връщат да четат обаче за Сатурн, за ретроградни и т.н

Тоя е някакъв по-високо ниво развит и май разбира ...

Иначе по отношения на валидноста на астрологията горе долу съм 100% убеден за себе си. Присмехът не оборва нищо.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Когато чуем, че дадена планета е ретроградна, това ни звучи страшно"

На мене ми звучи като глупост.
4
1
 
0
 
! Отговори
лул112 преди 3 месеца
Всъщност направо ме убиват. Те искат май да си е някво техно шушу помежду си и никой да не го гледа с критично око, да не става прекалено сериозно или компетентно, просто женски странни шушу-та мушу-та дето просто нз.

Както и да е аз съм горе-долу нормалния мъж който тайно знае астрология, но не взимам решения или нещо такова базирано на астрология, интересно е да се рефлектира след като действието е свършило, любопитно е. Външните планети имат някакъв ефект върху обществата, трудно се отрича
3
2
 
2
 
! Отговори
Лул112 преди 3 месеца
Аз доста разбирам от астрология и ми е тайно хоби, доста зарибяващо. Навън не говоря за него, особено в мъжка компания. Бъзикам жените нон-стоп че почти всички се занимават с нея.

Повечето си изграждат големи изкуствени плашила около неща като ретроградни транзити и Сатурн ретърни. Те са реални неща но те ги тварят с 10 пъти повече емоции и реално не ги интересува кво да правят като че ли, емоция тва онова..

Като цяло жените не ги кефи ако знаеш нещо за астрология, все едно прецакваш нещо
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом е учил в Москва знае?..
Имаше един къде го арестуваха в Бургас и той от Москва, гледаше на гол корем
Общо взето всичко от Москва е силно развито!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Браво,Охули,добър си!