Седмичен любовен хороскоп за 19 – 25 ноември

Пълнолунието ще ни направи и доста по-чувствителни
19 ное 2018 09:45, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 19 – 25 ноември
Снимка: istock

Звездите ще ни накарат да гледаме прекалено идеалистично на любовта. Няма да виждаме ясно нещата, което в даден момент може да се окаже катастрофално за нас. Без да се притесняваме ще искаме да прекараме повече време в розовия балон на любовта. А кога той ще се спука? Повече за това какво ви очаква в любовта, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Вашият владетел Марс, както и пълнолунието тази седмица, ще ви накарат да се замислите върху любовния си живот. Живеете в някаква любовна заблуда. Имате мечта, която искате да направите реалност и не искате да се откажете от нея. Дали има смисъл да продължавате да се надявате, да чакате?

Телец

Ако сте в позиция, в която чакате да намерите някого, който да се грижи за вас, може би е време да си припомните нещо много важно за знака на Телеца. Вие сте повече от способни да създадете материалната сигурност, която желаете. Може би е добре да спрете да търсите някого, който да се грижи за вас, на когото да разчитате да ви осигури нужния комфорт. Само тогава любовта ще ви последва.

Близнаци

Близнаците ще бъдат емоционални тази седмица. Пълнолунието през тези 7 дни ще ви направи по-уязвими. Това може да е период, в който емоциите ще са объркани, динамични и може би ще прозрете някаква истина. Що се отнася до любовта, изглежда, че нямате друг избор освен да обичате и да вярвате в нейната власт. Може би това ще бъде най-добрият избор от всички.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари