Нестандартна украса за Коледа: Лампички за брада!?

Сайтове като Amazon предлагат продукта срещу цена от $14
Обновена: 24 ное 2018 20:54 | 24 ное 2018 20:48, Иванка Гъркова
6
Нестандартна украса за Коледа: Лампички за брада!?
9gag.com

Наближават най-светлите за всяко семейство празници. Много хора не отдават кой знае какво значение на Коледа и украсата, но други още отсега са си купили нови играчки, които нямат търпение да сложат на елхата. 

Всяка година по това време започва спор за това дали трябва да украсяваме жива елха или е по-добре да си купим изкуствена. Тази зима обаче фокусът се измести върху най-новата тенденция – поставянето на лампички върху брадите на мъжете.
 
Колкото и шантаво да се струва на някои българи, по света има мъже, които вече отдавна познават тайните на декорацията по окосмяването на лицето. Някои ги наричат ексцентрици, други им се радват, защото блещукащите светлинки в брадите им са знак, че са запазили празничния дух в себе си.
 
Доказателство за това, че наред с елхите, в чужбина се украсяват и мъжки бради, е зачестилата продажба на тези украси. Сайтове като Amazon предлагат продукта срещу цена от 14 долара. Той включва 18 мини лампички за брада с ЛЕД светлини.
 
Лентата със специални лампички за мъже, които поддържат големи бради, е снабдена с малки щипки, чрез които да се прикрепя по-лесно към космите.
 
Разбира се, за да задоволят вкуса на различните мъже, китайски производители са създали и други орнаменти, които също стават за украсата на тази част от лицето на мъжете.
 
Все повече мъже позират гордо със засукан мустак и старателно украсена брада елха, за да качат снимките си в социалните мрежи. За да не се сърдят жените им, предприемчиви търговци са създали и лампички за украса на коси.

Още новини за мода четете на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
4 ти..Нещо ти хлопа дъската! Какви "комунисти" те гонят бре? То си е до навици за лична хигиена ! А джендъризма.Ни го натресоха Американците! -:) Със своят си капитализъм!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж без брада е смешно. Това бръсненето го измислиха комунистите и капиталистите. Те всичките са *** затова и искат истинксите мъже и те да станат ***.А едно време всички мъже са носели бради и дълги коси. Всички са били алфамъжкари. А не като сега ***.
3
1
 
3
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Лампичките за "половия бор" колко струват?
2
10
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
На времето един приятел казваше така.умните хора.се обличат и обуват според вкуса си..а глупавите хора .ги ОБЛИЧАЛА И ОБУВАЛА МОДАТА! -:) Схващате ли ми мисълта? Мъж съм.Но мразя брадясал мъж! Грозно е! Един колега казваше на времето.Нещо което ми расте по ***.Не го искам на лицето си! Задминахме турците! Млади момченца.Са ми смешни брадясали като "попове" Я се обръснете и се вижте в огледалото! Хем е хигенично . Хем приветливо.Един гладко избръснат мъж! -:) Но избора е ваш мъже!
1
2
 
10
 
! Отговори
Стефка Двуцевката преди 5 години
За мустачето отдолу ще има ли нещо?