Седмичен любовен хороскоп за 26 ноември – 2 декември

Любовен капан за Телците, излизане от коловоза за Овните
26 ное 2018 08:30, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 26 ноември – 2 декември
Снимка: pixabay

В края на седмицата Венера и Уран ще са в последните от три опозиции, свързани с последния цикъл на Венера. Темите, които се свързват със страх от ангажираност, вкоренени в страх от изоставяне или загуба на лична свобода, сега могат да бъдат интегрирани в балансирани и здрави отношения. Повече вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

В последната седмица на месеца е възможно да настъпи промяна във връзката ви. Някои от вас ще предпочетат да останат необвързани. Да, това може да е радикално и оживяващо за вас. Това се случва, когато Венера и Уран се противопоставят един на друг в партньорската ви ос. Но ако сте щастливи в отношенията си, все още е вероятно с любимия човек да преминете през някакво събуждане на вашата връзка. В случай, че напоследък сте били като в коловоз в любовта, това е на път да се промени.

Телец

Каквото и да е това, което ви кара да се чувствате като в капан по отношение на любовта, сега ще имате възможност да се освободите от него. Ако има някой, който ви е карал да се чувствате зле, да страдате, това ще отмине. Време е за промяна. С Венера, която ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор в събота, най-накрая ще получите това, което искате в любовта.

Близнаци

Ако се намирате във връзка и е имало разногласия между вас и половинката ви, сега ще успеете да ги изгладите или поне донякъде. Някои представители на зодията ги очаква радостно събитие, като например закупуването на дом или появата на бебе. Но дори положителните преходи в живота могат да бъдат изключително стресиращи. За щастие, Слънцето и Юпитер ще ви помогнат да се справите с тях.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари