5 песни, които никога да не слушате след раздяла

Кои ще ви карат да пуснете по няколко сълзи? Вижте!
30 ное 2018 23:00, Ивета Иванова
28
5 песни, които никога да не слушате след раздяла
Снимка: Pexels

Музиката може да е най-доброто лекарство, особено когато имате проблеми във връзката. Някои песни могат да ви помогнат, когато сърцето ви е разбито и се чувствате предадени.

Изкушаващо е да слушате именно тъжни песни, които изразяват как се чувствате. Но има няколко, с които трябва да внимавате и да избягвате да ги пускате, когато още раната ви е прясна. Ето и кои са те, според Elite Daily.

Hello - Адел
 
Тази песен не може да ви мотивира да продължите напред, ако връзката ви скоро е приключила. Специалистите пишат, че е добре да разсъждавате за старата любов и бивши партньори, да се извините и да получавате извинения. Но не и да искате след години отново да се срещнете с бивш партньор, както се пее в песента.
 
Stay With Me - Сам Смит
 
Не може да се отрече, че текстът е хубав и гласа на Сам Смит е завладяващ. Но може да запазите тази песен за момента, в който ще сте сигурни, че сте се излекували от разбито сърце. Не е добре да чувате "Няма ли да останеш с мен, защото ти си всичко, от което се нуждая" - така само ще се разстроите допълнително, особено ако в този момент разглеждате и ваши общи снимки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: музикапесни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Раздялата често е нещо хубаво, и грам не ми дреме какво ще слушам, защото каквото и да слушам съм радостен! Е, само Веско Маринов бих отказал...