С перфектни форми! Как се променят стандартите?

"Какво е красиво?" налагат следване на конкретни "моди"
2 дек 2018 12:35, Криси Табачка
41
С перфектни форми! Как се променят стандартите?
Снимка: Инстаграм / blogilates

Много голям процент от жените възприемат красотата като това, което околните смятат за хубаво.

Именно разликата в стандартите и невъзможността да се отговори еднозначно на въпроса: "Какво е красиво?" налагат следване на конкретни "моди" за външния ни вид.

Макар да не признаваме винаги гласно, на всяка жена е минавала през главата мисълта, че иска да прилича на някого, да има тяло като на еди коя си жена или да вземе пример от някоя известна личност.

Дори и да не ни се вярва, всеки един период от време има изграден стереотип за „модерна“ фигура, която се възприема за красива.

Именно тези коренни разлики във възприятията ни представя фитнес блогърката Каси Хо, която открива, че „идеалното“ тяло за една жена и приетото за такова в обществото се променя драстично. Което от своя страна цели да покаже, че всяка жена е красива такава, каквато е, а следването на такива модни течения във фигурите не винаги е добра идея.

Вижте как тя представя стандартите за красота и колко различни са те през годините в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кое по хубаво жена с форми и магнетично излъчване, като я видиш очите и имат един необикновен блясък загатка. "Жена" Кожа и кости жена с луфт между краката 10 Санта все едно е преплувала Океана на бъчва и в нея няма грам живителна сила. Суха и сива!
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И "жена" с малко дупе недоразвита полова система какви деца ще ти роди? Тя изглежда като мъж няма и цици как ще го кърми? Тя е с организъм и визия на мъж. Така че тези къде ги вменявате на жените че трябва да изглеждат като мъже нещо сбъркано има. В жената ли в мъжа ли. Още малко от мании ще започне да им никне и брада и съвсем ще за приличат на мъже.
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като видя мъж как се точи на мъжко.. женско дупе без цици придобила вида туко що излязла от Аушвиц. Ясен ми е харесва мъже и бебета. Но в никакъв случай жени! Жената с форми му се струва дебела. Освен ако не е истенски ценител на жени и не харесва женствени те жени баш жената!!! Каква жена е ако не е с дупе и цици? Ще е мъж! Будали!!! Сбъркана ценностна система!!!!
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм гей, за да харесам мъжка фигура, без извивки, на жена.И любител на сланината не съм.Не съм и по рагуто.Дебела е средновековната само. Другите, без болезнено кльощавата от 90-те и мъжката дъската, биват.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости! Красива е Синди Крауфорд, Виктория Силвстед, Моника Белучи и тн. Никоя тежкогабаритна не е красива без значение колко се пъне. *** на Кардашян не е секси без значение колко го показва. Стандарта е един и същ, просто дебеланите се опитват да ни убедят, че не е вярно.
29
0
 
6
 
! Отговори
12 преди 5 години
Същото се отнася и за съпруга, и той трябва да даде всичко само на съпругата си, и то всичко, а не един поглед и една пръдня.
28
1
 
13
 
! Отговори
гп преди 5 години
Иначе по самата тема - не трябва да се присмиваме и осъждаме дебелите хора, защото не знаем историята им - може би са болни, току-що родили, изгубили са близък и след това са изгубили смисъла....може би в момента са в процес на отслабване, а може би просто са дебели, но не го натрапват, знаят какво е положението и си ходят скромно по улицата. За тези хора не ни е работа да съдим. Но за такива `модели` и феминистки-мъжкарки, които искат да ни наложат тази идея - тогава вече имам проблем!
27
0
 
10
 
! Отговори
гп преди 5 години
За мен красивото е в скромността, в брака - в това да дадеш всичко само на съпруга си, а в обществото да си скромна, да си дама, да си консервативна. Пренаситихме се от голи тела, цената на жените се сваля все по-надолу, а те са загубили значението на това какво е да си истинска жена и какво те прави такава. Истинската жена е майка, съпруга, последователна и добра в това, което прави за обществото и даваща пример. Едно невинно момиче, което е било само със съпруга си струва много повече от тази.
26
7
 
2
 
! Отговори
става преди 5 години
може да играем карти четворка на дупето и даже ще има място за чашите с лекарството на д-р Радева нзадраве
25
3
 
13
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Аз лично от опит казвам, че няма особено значение това. Така или иначе, като я загащиш не виждаш от птичи поглед недъзите.Бил съм с такава пищничка и ми издърпа кокалите през гегата. Бил съм и с красиви, дето не стават и за *** за зеле.Извода какъв е?Така бих са пързалял с пироети в мократа и азиатска сливка, без оглед на грамажа.
24
3
 
11
 
! Отговори
Стандърт преди 5 години
Перфектни форми - на Шрек гаджето!
23
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1990-2000 и 1950 са най-добрите, другите са или твърде кльощави, или прекалено дебели.
22
2
 
13
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Перфектната - министъра на туризма на РБ. Госпожа кон
21
1
 
20
 
! Отговори
селския бик преди 5 години
Ох котьооо!
20
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не са перфектни форми. Това са дибееели форми. Не се залъгвайте.
19
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
некъв опит да се натапи дебелотия - ужас.
18
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моника Белучи безспорно е БИЛА много привлекателна жена. Най-вече заради изкусителното си изражение. Сега е образец на неподдържана и изхабена развратна жена. С набръчкана шия на 50 години, насланинено тяло, НО с непреставащи есхибиционистични мераци. Даже мъжът и демонстративно си взе нова жена - черна и неувяхнала.
17
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до скоро , по време на "свободата" и либерализма, рекламираха, слаби, финни, изящни жени, обезкосменисега, по време на настъпващата диктатура и световен фашизъм, тласнаха махалото в другата крайност - дебели, широкоплощен кофраж и косматинай-лошото е, че Тълпата продължава да прави това, което и внушават, това, което и рекламират, че е "модерно". Винаги се питам - абе защо Тълпата е чак такава тълпа? Нормално ли е това?
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Oooh please!
15
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тялото е ужасно!лицето - отвратително!((