£90 млн. какво са за нея? Гради палат мечта, за целта... изселва съседи!?

Денис Коутс им предлага големи суми, за да продадат къщите си
4 дек 2018 20:15, Нели Христова
22

Близо 30 камиона всеки ден нарушават спокойството на месните заради строежа

Тя е три пъти по-богата от изпълнителния директор на Apple. Печели 284 милиона долара на година и мечтае за дом, който ще й струва "нищожните" 90 милиона паунда. Тя е Денис Коутс, собственичката на bet365.

През 2000 г. тя създава своята интернет империя от малкия офис на баща си, а днес вече се е устремила към построяването на супермодерната си къща. Но за да успее се налага да "разкара" досадните... съседи.

51-годишната майка на пет деца решила, че се налага да разчисти достатъчно място за тенис корт и езеро с лодки. Нейните съседи обаче не били особено въодушевени от факта, че Коутс ги принуждава да се преместят.

Съседско семейство се опълчва да сдаде дома си, но когато плановете за имота на бизнесдамата са готови през 2017 г., разбират, че домът им е обграден от трите страни. Желанието им за борба рязко спада и те се предават. Продават имота си на Коутс и се изнасят с... пари

"Сигурно си мисли, че може да купи всичко, което си поиска със състоянието, което има. -  коментира една от "пречките" на Кралицата на залозите – Моят съпруг е роден тук. Семейството ми живее щастливо в този дом. Няма да го продадем".

Комшиите определят начина, по който Коутс печели парите си, за нечестен.

"Тя живее от мизерията на другите", твърдят противниците й. Не е тайна, че възрастта на хората, които се пристрастяват към залаганията рязко пада на 16 години. Дори се срещат и 11-годишни деца, които дават парите си за храна на онлайн платформата, допълват те.

Бизнесдамата обаче не се спира и лази по нервите на местните – заради строежа на имота си, тя затваря публичен път за 2 години, а над 30 камиона всеки ден се придвижват към строежа й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен13Какво значи "в днешно време"?кога не е било така?Нима дядоти не са му взели насила нивите да го вкарат в ТКЗСто?
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потърсете в търсачката на гугъл картини с:china house middle of highwayholdout real estateи ще видите къде къде по-фрапантни случаи на "възмутени съседи".
11
6
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
нищо насилственно не виждам,платено им е продали са взели са парите не им е отнето насилственно или не законно ,а тя защо да не забогатее ? да забогатеят и другите кво ги спира? всеки сам си решава дали да си дава парите за хазарт , няма нищо нередно в описаната ситуация,печели си и си строи а това че е затворила публичен път е абсурдно да се е случило властите не биха го допуснали
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Въпросът е тези къщи върху чий имот са построени? Бутнаха ли на някого къщата изгониха ли го от дома му? това за което говориш е друго.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо ново под слънцето. Една кака се нагуши с пари и вече й порасна работата. И защо не -някой пречи ли й? Ъъ. Може прави го. На кого му пука за обикновения човек че някаква нарушава правата му, неприкосновеността на собствения му дом? Тука играят милионите. Значи тя е права. Такъв е животът в днешно време - абсолютно отвратителен Накъдето и да се обърнеш където и да погледнеш само гадории насилие алчност и безочие. Генерално погледнато., нищо добро не ни чака. То вече се е почнало.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не я знам тази къща каква е, но край София има в десетки пъти по-богати имоти. Може би е заради терена...
7
0
 
0
 
! Отговори
уточнение на уточнен преди 5 години
До уточнениеНе е нужно да ходиш никъде бе баце. Тва се цъка на смартфона.
6
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Англия ли е тва?Ако е така това е абсолютно нормално.Та някакви брадати клошари живеещи на социални помощи обявяват половин град за зона на шериата и бият местните куки които дори не смеят да припарят по тъмно.Какво остава за някаква милиардерка затворила път за 1 година.За пари очаквам принц Хари и жена му да въртят *** на някой арабин или дъртата кралица да направи стриптийз.Англия е само бледа сянка на отминало величие.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не разбирам от залози, ама това трябва да е бизнес в който имаш много конкуренти, съответно печалбите са малки.С какво това бет365, е по-добро от всеки друг сайт за залагане?
4
1
 
14
 
! Отговори
Arch Enemy преди 5 години
Every empire was built by the slain - в ролята на the slain - балъците, даващи парите си в сайта.
3
0
 
39
 
! Отговори
Гост преди 5 години
"Близо 30 камиона всеки ден нарушават спокойството на месните заради строежа"От коя кланница са меСните?
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно РПГ ако докопат от мексиканската мафия и ще и направят стъкларника на талаш.
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BOIKO PROMENI ZYALA DARGAVA I IZGONI DESETKI HILYADI V CUGBINA,ZA DA SE CUVSTVA SPOKOEN.