Нуждите са си нужди: Какво желаят най-много зодиите?

Какво е нещото, което им е необходимо в любовта?
4 дек 2018 15:07, Ивета Иванова
1
Нуждите са си нужди: Какво желаят най-много зодиите?
Снимка: Pexels

Любовта значи различно нещо за всеки. За да бъдат двама души щастливи заедно, не е достатъчно само да се обичат. Трябва да могат да си вярват, споделят, да се уважават и да зачитат своите мнения. Ето и от какво се нуждае в любовта всяка зодия. 

Овен
 
Не обичат рутината. Имат нужда от спонтанност, тръпка, нови идеи, нови места. С тях никога няма да ви е скучно, всяка среща и преживяване с Овните е различно - не ги спирайте и не им казвайте, че искате обикновена среща. Ще правите много неща заедно и ще споделяте вълнуващи моменти. Те понякога имат нужда да са герои, оставете ги да правят изненади и да ви спасяват, когато трябва.
 
Телец
 
Много прегръдки, целувки, държане за ръка. Физическото привличане е важно за Телците, те не искат да се отлепят от човека, който обичат. Давайте им много топлина, любов, не спирайте да ги гушкате. Подарявайте им голяма част от времето си и им показвайте, че ги цените.
 
Близнаци
 
Игриви, забавни, сякаш остават вечно млади. Трябва магията между вас да не изчезва, веселете се заедно, правете луди неща, шегувайте се, играйте игри, ходете на увеселителни паркове. Близнаците са много общителни, затова е хубаво и да споделяте с тях.
 
Рак
 
Имат нужда от старомодната любов, тази от класическите филми и книги. Те са романтици по сърце, много лоялни, верни. Грижете се за тях, когато са болни или депресирани, правете им романтични изненади, показвайте колко държите на тях като личности. Позволете и те да се грижат за вас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Да четат хороскопи...