Първа снимка с гадже в нета? Вижте кога е най-добре!

Изследване и специалисти се изказват по тази темаа
4 дек 2018 23:00, Ивета Иванова
14
Първа снимка с гадже в нета? Вижте кога е най-добре!
Снимка: Pexels

Социалните мрежи са голяма част от живота на младите хора, а Instagram е любим на тийнейджърите. Публикуването на снимки, които може да обработите и те да изглеждат професионално, както и слагането на сладки хаштагове, е хоби за мнозина. 

Разбира се, най-изкушаващо е да се качват снимки с гаджето, особено от романтични места или свързани с романтични преживявания. Въпросът е обаче кога е правилното време да постнете снимка с гаджето, ако връзката ви е отскоро, но все пак искате да покажете колко сладки сте заедно и колко се радвате, че този човек е в живота ви?
 
Някои хора се страхуват да публикуват снимка прекалено рано, за да не изплашат новата половинка. Прочуване на  Pew Research Center от 2014 г. показва, че 45% от младите хора смятат, че акаунтите им в социалните мрежи имат огромно влияние над връзките им. Естествено, няма как да има правилна формула за това кога е най-подходящият момент да качите първа снимка с партньора. Едни връзки се развиват по-бавно, други по-бързо, някои хора обичат да постват и качват много снимки, други са по-резервирани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: снимкасоциални мрежи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Предпочитам да раэвеждам мaйMyнкaтa на живо, както брачедите ги водят, на синджирче по панаирите. Никви фесбукове и истаграми не ми требват, друго си е да е реално
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това да споделяш с кой спиш е върха на идиотизма. Както и да се качват снимки на бебета и малки деца. Пълно е с извратеняци!
6
1
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Някъде към 59-тата Ви година вече е удачно...
5
11
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
До МарияМаро, твоя Ромео няма ФБ защото има още три четири като теб и не иска да смесва чуствата със сеха. Ти си му една две дупки на разположение в сряда вечер. Аре лека ношт
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"45% от младите хора смятат, че акаунтите им в социалните мрежи имат огромно влияние над връзките им." Ами вместо да щракате на смартфоните, вземете се разтърсете малко и си намерете нещо свястно. Щом сте я докарали до там, че социалната мрежа да контролира вашия живот а не вие нея, значи сте я загазили яко! По-добре игнорирайте фейса и обратно към истинския живот.
3
1
 
18
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Никога!
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Послушайте 1.
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отговорът е никога. Умните не правят така. Защото после като приключите или се скарате, снимката става повод за спекулации. А и трябва да я триеш и всички разбират. И тези, които не трябва. Но щом си решил, че ще се хвалиш с нещо все едно ти е куче, ще носиш и срама.