Необвързани по празниците? 15 причини да се радвате

Празниците крият много възможности за романтични преживявания
22 дек 2018 21:28, Михаела Лазарова
16
Необвързани по празниците? 15 причини да се радвате
Снимка: outnow.ch

Коледните и новогодишни празници са любимо време в годината. Всичко е по-красиво, имаме по-дълга празнична ваканция, настроени сме романтично, но... сме необвързани. Чувстваме се малко като Бриджит Джоунс, остава само да си купим дневник и да започнем да записваме случващото ни се, надявайки се да споменем и нещо в любовен план.

Вместо да се съжаляваме, трябва да преброим всички плюсове на това да сме необвързани по време на празниците, а те не са малко. Ние събрахме 15 добри причини да не съжаляваме, че тази година няма да сме в компанията на партньор.

1. Не е нужно да разделяте времето между семейството на партньора си и вашето семейство. Можете да направите каквото искате през това време на годината.

2. Не е нужно да се притеснявате дали ще оставите добро впечатление в роднините на партньора ви, защото ще си спестите подобна среща, както с роднините, така и с приятели, които не се знае дали бихте харесали.

3. Можете да планирате самостоятелно пътуване или екскурзия с приятели.

4. Ще спестите пари от подаръци за него, за роднините му, с които може да поглезите себе си.

5. Може да спите, да се излежавате, каквото си поискате, докато сте в уюта на собствения си дом или хотелска стая по време на пътуване.

6. Със сигурност ще може да изберете къде да прекарате забавно празниците, а и няма да липсват оферти за партита, които може би не бихте посетили, ако бяхте обвързани.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка година на Коледа се разделяме. Той отива при техните а аз при наште. Нов година я прекарваме заедно двамата. Така и двамата сме щастливи.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10Щастието е относителна работа - ако за някои то е в рязана на салата, сипване на ракия, правене на мусака и сменяне на памперси, за други е да са си сами и да си почиват с книга в ръка. Разни хора, разни идеали.
6
8
 
1
 
! Отговори
Бай Миле преди 5 години
И така ще си останеш самичка с орлите, но за да задоволиш човешките си нужди ще ходиш по партита за неангажиращи връзки...с една дума щастие няма да видиш. Това е до авторката на статията
5
5
 
4
 
! Отговори
Мариела преди 5 години
Пълни американски простотии от ширпотребата филми. Нагласени и *** ситуации. Ами ако няма какво да си изпуснеш някъде какво правим. Ами ако няма кой да го вдигне!!!!! Страшна глупости.
4
2
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
За къде сме без холивудска про сто тия по празниците... За съжаление, не е само про сто тия, а и пошлост...
3
3
 
7
 
! Отговори
Ррънчо преди 5 години
Нa Михaелa нямa кой дa и го нaчеши
2
1
 
18
 
! Отговори
Сталин преди 5 години
Няма жена няма проблем.
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
16-та причина да сте щастливи е че сте самотни.Ако това ви радва.