Кои грешки в прическата ни правят по-стари?

Запуснатият бретон ви кара да изглеждате значително по-възрастни
24 дек 2018 20:30, Михаела Лазарова
5
Кои грешки в прическата ни правят по-стари?
Снимка: pexels

Прическата представлява огромна част от общата визия. Тя има силата да ви подмлади, но и при грешен избор на оформление на косата може да ви направи тъкмо обратната услуга. Някои грешки, които неволно или необмислено допускате в прическата си, могат да ви направят да изглеждате с няколко години по-възрастни.

Кои са тези грешки и как да не ги допускате?

1. Оставяте косата да расте прекалено дълго

Много жени предпочитат дългата коса пред късата и оформена прическа. Една от най-грубите грешки при дългите коси е оставянето им да растат безконтролно твърде дълго. Това крие риск от обезформяне, накъсване, цъфтеж. Освен това прекалено дългата коса е демоде и автоматично добавя години към възрастта ви, особено ако е права и изцяло равна без актуални раздвижени елементи.

2. Цвят на косата, който ви обезличава.

Крайностите тук са непрепоръчителни. Както прекалено тъмните тонове, така и твърде светлите, доближаващи се до белите коси, правят цвета на кожата блед, а външният вид изпит и болнав. Когато боядисвате косата си се старайте да избирате цвят, който да придава топлота и живина на кожата. По този начин тя изглежда по-млада и сияйна. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: модакосаприческа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Фрийзьор преди 5 години
Кви прически, в тоя студ всички носят шапки с пискюли.Все пак прически от типа - неуспешен ремонт на електрическата инсталация или гръмнал бойлер в тръстика, винаги си остават класика.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мишеее,Много приказки за нещо, което може да се каже в едно изречение: Подбирайте такава прическа, каквато подхожда на лицето ви. Всичко друго е бошлаф.
1
4
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Една млада мома, преди годежа, отива при Дядо Поп , да се изповяда.след изповедта го пита: -Отче, какво да облека през първата брачна нощ, дантелено бельо или памучено? И с каква прическа да се появя? -Каквото и да облечеш, както и да се фризираш, все ще те .... утре вечер....