9-годишно германче в полицията: Дядо Коледа ме излъга!?

Униформените разследвали списъка му, разговаряли и с родителите
27 дек 2018 11:30,
38
9-годишно германче в полицията: Дядо Коледа ме излъга!?
Снимка: flickr

Деветгодишно германче, което не било доволно от получените коледни подаръци, се обадило в полицията, за да се оплаче, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Детето, което живее в Цетел на брега на Северно море, обяснило на полицаите, че е ядосано, защото подаръците, които му дали неговите близки, изобщо не фигурирали в списъка, който то изпратило на Дядо Коледа.

Полицаите отишли в дома на малчугана и проучили списъка на детето, а после го сравнили с получените подаръци, а после разговаряли и с родителите.

Накрая те убедили детето, че Дядо Коледа вероятно е объркал списъците и му е подарил нещата, които друго дете си е пожелало.

Полицията обаче отказа да съобщи пред медиите какво е съдържал оригиналният списък на малчугана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там като станат пълнолетни и си съдят родителите за издръжка- масово водят дела!...Това е вярно, макар и не толкова масово. Има закон, според който родителите трябва да издържат пълнолетно дете, което е студент или чирак, ако доходът им е над определена сума. По-точно, докато отказват, то се издържа от държавата със социална стипендия (Бафьог), а родителите после ги осъждат да върнат парите на държавата.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фейк нюз от коледен тип, иначе щеше да е лично разтакаване в работно време. Даже за уведомяване за измама за сума под 1000 евро някои полицейски участъци в Германия не правят никакво разследване.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там като станат пълнолетни и си съдят родителите за издръжка- масово водят дела!
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние бяхме толкова бедни,че всяка година получавах един и същи подарък-едно пластмасово влакче,което ми опаковаха,като ново.
9
3
 
19
 
! Отговори
аааааааааа преди 5 години
прав е малчугана. със сигурност е поискал играчка , таблет и шоколад, а са му подарили дрешка, книжка и овесени бисквити.
8
8
 
22
 
! Отговори
Вятър и мъгла преди 5 години
Децата като пораснат и разбират истината за дядо ви Коледа, т.е., че всичко е фарс. Но продължават да вярват в един друг измислен персонаж, дето също като този може да вижда и чува всичко и ако не внимаваш ще те накаже, само че с вечни мъки. И даже и в зряла възраст продължават да палят свещи и да захранват едни други хора, също прилични на д. Коледа, но за разлика от него те не дават, те само взимат.
7
2
 
11
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Еми право си е детето!С такова нетърпение чакат този празник и по ТРАДИЦИЯ се пишат подаръците. Има родители много жестоки към собствените си деца. Ако тези са му се подиграли и са му подарили пепелник например, директно да се отказва от тях!
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всички е ясно, че се го направили за шега стига сте се взимали на сериозно а?
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на полицаите в Германия.Отнесли са се с разбиране към терзанията на детето.Тук едва ли щяха да му обърнат внимание.А едно разочаровано 9-годишно дете,не се знае какво би направило.
4
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Униформените разследвали списъка му, разговаряли и с родителите"Ни моа повече! :)))
3
6
 
22
 
! Отговори
Колко? преди 5 години
9-годишно! В Германия на децата на колко години им се казва, че няма никакъв белобрад дЕдо, дето те гледа през цялата година дали си послушен. Аз на 5 години вече знаех истината, само че тогава работеше колегата му Мраз. И разказах на децата от градината. Те другарките се опитаха да поправят щетите, но вече беше късно.
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така са разлигавени тези деца, че още малко и до там ще се стигне, като не изпълниш списъка, затвор.
1
5
 
28
 
! Отговори
Меркел Акбар преди 5 години
И мене ме излъга. Трябваше да получа още 1 милион талибани, а вместо това получих шут по задните части.