Какво очаква зодиите през януари според таро картите

Ще има доста промени
12
Какво очаква зодиите през януари според таро картите
Снимка: Istock

Добре дошъл, януари! Нов месец, нова година, много нови възможности, които ни очакват. Вълнуваме се какви ще бъдат нашите първи стъпки, дали ще ни донесат благополучие. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме таро прогнозата на астролог Анджела Пърл (Angela Pearl), която се занимава и с карти таро. Какво ви очаква през януари, вижте в следващите редове. 

Овен

През януари Овните ги очакват срещи с роднини, ще се сдобият с нова информация и контакти. Пътуванията, които планират ще им донесат положителни емоции. Търсещите работа ще я намерят. Но важно е да внимавате с финансите, защото положението няма да бъде много стабилно. Пред вас ще се открият нови възможности, но за да се възползвате от тях, ще трябва да погледнете на всичко, което се случва под различен ъгъл. Таро картите съветват Овена да не се фокусира върху миналото и смело да върви напред. В личния си живот всичко ще бъде наред.

Телец

Вселената е подготвила приятен подарък за Телеца под формата на положителни емоции и възможност да отиде там, закъдето отдавна е мечтал. Родените под тази зодия ги очаква и финансово благополучие. През януари ще може да изпуснете напрежението и да тръгнете към положителната промяна. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Библията преди 5 години
и гледането на карти, и гледането на звездите, и на кафе, и врачуването и гледането, и многобройните учения и вярвания в (фалшиви религии) са от един източник (дявола) и са една голяма измама целяща да подмами мнозина и да отдалечи колкото се може повече от Бог - създателят ни! За информация прочетете от дебелата книгата (където е казано за астролозите и гледачите..), не хороскопа и таро.. :(
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8Религиозен и суеверен вървят ръка за ръка - българина никога не е бил истински вярващ и почти никога не прилага вярата си в добро и състрадателност! За това и страда!
7
0
 
4
 
! Отговори
преди 5 години
А на магнитен носител как е ? :)
6
1
 
7
 
! Отговори
0 преди 5 години
До 6Българина по-скоро е суеверен отколкото религиозен..и май винаги си е било така. на хартия е друго
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нерде зодии, нерде таро карти!
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иначе много "религиозните" българи четат хороскопи, гледат на таро, кафе, боб и ходят на врачки. *** съм ви у смешниците
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
комунистите съсипаха България!
2
2
 
8
 
! Отговори
КЛОЗЕТИНА преди 5 години
Аз съм зодия моноблок!
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Картите нямат нищо общо с хороскопа, който се прави по настоящото разположение на небесните тела. Гледането на карти пък не зависи от датата на раждане, каквото и да твърдят врачките измамнички.