Американски ченгета в паника заради... катерица?!

Опашатото животинче опитало да нахлуе в управлението
4 яну 2019 21:07,
24
Американски ченгета в паника заради... катерица?!
Снимка: Pixabay

Катеричка рунтавелка
със опашчица - къделка.
Цял ден тича и не спира
полицаите във ужас тя намира...?!

Служителите на реда трябва да са безстрашни, за да вършат работата си добре. Е, оказва се, че дори и те изпитват ужас понякога и то не от свирепи престъпници...

Полицаи от щата Илинойс в САЩ изпаднаха в паника, след като дива напориста катерица се опита да нахлуе в полицейското управление, съобщават от БТА.

На видео, пуснато в YouTube, се вижда как униформените упорито се опитват да прогонят опашатия неканен гост от приемната. На един от кадрите може да бъде видян полицай, който в паниката си се качва върху стол.

Служителите на реда с чувство за хумор споделят куриозния случай, а под видеото са написали, че качването върху стола било от "тактически съображения".

След известно време опашатото животинче било все пак прогонено от полицейското управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
катерицата е дошла да подаде оплакване я те я гонят
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Катерицата еИзпреварихте ме. :)Исках да обясня на "авторите", че ЗАГЛАВИЕТО е доста СМЕХОТВОРНО. Не познават действителността. Никой не е в паника от к.териците, хората просто ги пъдят. Американските к.терици са сиви, едри като плъхове, нахална напаст, която живее и в градовете, не се страхуват от хората, ядат всичко, което им падне. Нямат нищо общо с романтичния образ на "Катеричката рунтавелка" от приказките на Асен Босев.
14
6
 
10
 
! Отговори
Катерицата е преди 5 години
едно доста гадно "животинче" !зимата рожи дупки в комините и в покривите - ремонта стриха хиляди доларикатерицата яде всичко което сте насадили в градинат катерицата къса чувалите с ***, кута кофите и разнася *** по целия тротоар, което ви носи яка глобакатерицата носи бълхи, бяс и заразиобаче !екофашистите не позволяват да се бориш с това "мило" "животинче"
13
5
 
22
 
! Отговори
леле преди 5 години
И тези смели американци заплашват с война Русия, Китай, Иран, Северна Корея и кой ли още не !
12
6
 
13
 
! Отговори
не син преди 5 години
Изобщо не се смейте на американския полицай качил се на стола ! Това не е кaтерица, а обучен руски диверсант, който е разкрит от ЦРУ !
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9Друже, не се ли сещаш защо цензурират този дума, която на български означава "горски гризач с дълга опашка", а на английски има и друго значение. Ами защото имат изкривено мислене, силно повлияно от едни хормони, само за това мислят и да не им повлияе на работата. Но по-важно - абсолютно са американизирани, сънуват на английски с тексаски акцент!
10
4
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВИЖТЕ ИМ САМО ПОЛИЦИЯТА!!!3 ЧЕНГЕТА СРЕЩУ ЕДНА КАТЕРИЦA И КОЙ ОТ КОЙ ПО УПЛАШЕН ОТ НЕЯ :D
9
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
путин е изпратил катерицата да шсее ужас в американската полиция
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При мене в офиса през лятото през отворената врата се опита да влезе нещо, ама не беше катeрица. В първия момент го оприличих на някаква странна подскачаща котка, докато не осъзнах, че е огромен плъх. Опита се да се скатае в единия ъгъл, но го изтласках към изхода в рамките на 10 секунди от влизането му. Тези уж ги обучават да се справят със сериозни заплахи като хора, а не могат да се справят с безобидна катeрица...
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нулева координация в ситуация, за която не са ги обучавали... Имаш два реда врати, влез в антрето, кажи на оня клоун отвънка да държи една от двете врати отворени и притисни катерицата към него, тя ще избере точно отворената врата.
6
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мaлоумни кравари
5
3
 
30
 
! Отговори
месара преди 5 години
Катеричок, катеричок, ама руски, с ядрена бойна глава
4
3
 
11
 
! Отговори
месара преди 5 години
***, ***, ама руска, с ядрена бойна глава
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрахте ли, че американските полицаи са дебели и много страхливи. Именно от страх за живота си гърмят по чернокожи защото чернокожите най-вероятно са въоръжени, дрогирани и агресивни.
2
4
 
19
 
! Отговори
вижда се преди 5 години
Много смешно и срамно е , а нашите са още по зле !!
1
2
 
21
 
! Отговори
шматка преди 5 години
:)))Оня дебелия на вратата наистина беше уплашен.Хе