Корави, без чувства... Кои са най-честите лъжи за мъжете?

Все още в пространството витаят погрешни схващания за силния пол
18
Корави, без чувства... Кои са най-честите лъжи за мъжете?
Снимка: Reuters

Мъжете и жените се различават по много признаци, надхвърлящи рамките на физическото. Свикнали сме да смятаме, че мъжете са много по-корави, с бедна емоционалност, готови да последват животинските си инстинкти за разлика от жените. Оказва се, че това съвсем не е така.

Все още в пространството витаят погрешни схващания за мъжете, в които много хора вярват. Ще се опитаме да разбием тези митове, за да покажем истинската страна на мъжката половина от човечеството.

Мъжете искат повече секс от жените

Представителите на силния пол искат секс всеки ден, всеки час, мислят само и единствено за това. И вие ли мислите така? Много хора го мислят, а не е вярно. Повечето мъже, разбира се, доста мислят за секс, но онова, което всъщност искат е да имат стабилна връзка и постоянен партньор. Същото, което искат и жените.

Те нямат притеснения относно тялото си

Това твърдение обикновено се приписва на жените, но истината е, че мъжете също се притесняват да се появят голи пред своята нежна половинка. Социалните стереотипи непрекъснато налагат някакъв идеален модел на мъжкото тяло, който понижава самочувствието и насажда съмнения в мъжествеността.

Повечето мъже преминават през криза на средната възраст

Още един стереотип – мъжете между 50 и 60-годишна възраст (при някои и по-рано) внезапно решават да боядисат косата си, за да прикрият белите коси, започват да посещават фитнес, за да върнат младостта на тялото си, и най-вече намират жена по-млада с 20 години, за да се почувстват отново в разцвета си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете в бг не са докосвали жена нито на 30 нито на 80 а тука разни в 20 те и 30 те говорял ,че докосвали ама друг път стават на години без никога да са докосвали жена
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя отгоре за мъж ли го имате пълен женчо,страхливец
10
10
 
17
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
наистина като цяло са по-несъчувстващи, по-студени, но си зависи и от човека. мъжете се грижат по-малко и за деца, и за родители. има и грижовни мъже, но за съжаление една огромна част са пияници и безхаберници
9
9
 
16
 
! Отговори
Животното666 преди 5 години
Ако не манипулираш благородно жените ще се намериш в гроба преждевременно. Без фронт си загубен с тях. Който има опит знае...Проблем е също че няма нещо на света което да спре жените да бъдат потенциален проводник на дявола! И трябва и това да гледаш да не стане, защото те само под смъртна заплаха ще спрат да са торнадо от лъжи... и в крайна сметка извън реалноста на това, кулминираме в позиция на взаимна игра, която мъжа трябва да играе майсторски и да е в контрол за да не се разпадне всичко:)
8
8
 
7
 
! Отговори
Готино преди 5 години
И когато "Железният" засякъл мъжа от снимката с жена си,въпросният успял единствено да каже "Моля те само не по лицето,защото с него си изкарвам хляба" :)
7
5
 
7
 
! Отговори
Alpha_Lone_Wolf преди 5 години
Мъжете, не зная колко лъжем спрямо жените. Но зная, че жената на Майк Тайсън го е лъгала с мъжа на снимката.
6
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 25 годишенКак се справяш без гадже?
5
7
 
23
 
! Отговори
Отвъд океана - 2 преди 5 години
Искаш ли там да имаш връзка с нормално приличаща жена под 200 килограма, то ти трябва в тези сайтове за запознанства първо да твърдиш, че имаш доходи над $100,000 на година, както казах да имаш тяло на атлет. Много от мъжете си правят профилите при специални мачмейкъри със снимки от екзотични места (това също е доказателство че си богат).Както ви писах, жените са пълни kyчkи - 90% тях твърдят в профилите си, че са drama free, т.е. те не влагат никакви емоции при една връзка.
4
12
 
29
 
! Отговори
Отвъд океана преди 5 години
Пичове, едно ще ви кажа - жените днес са пълни kyчkи, които се интересуват единствено и само от..., естествено ПАРИ. Българките са все още едни cmoтaнячkи, които могат да се излъжат, но отвъд океана сега е ужас. Там преминах през всички сайтове за запознанства и мога ви кажа, че една жена там среща над 50 мъже преди даже да реши да повтори среща с някой. Ако не приличаш на филмова звезда (даже с цената на операции), нямаш ли ГОЛЯМА къща никой няма да ти обърне внимание. (Продължавам)
3
9
 
26
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Гърбавият гроба го оправял, но мъжете не. Като в оня виц: Умрял един женен мъж и вдовицата като отишла на гроба му намерила бележка Наблизо съм!. Разровила гроба и в празния ковчег имало друга бележка: През три гроба съм в четвъртия при Стефка!
2
21
 
26
 
! Отговори
Carero преди 5 години
Преди време, когато бях още 20-25 годишен балък ииии, не е за вярване, но бях изключително прям и честен с жените до мен. И какво се случваше- освен шут с токчето по г.за, друго не съм получавал. Постепенно се превърнах в патологично лъжещ и без никакъв интерес спрямо женските чувства, желания, нужди. И сега се чувствам отлично. Даже в много случаи съм сигурен, че знаят, че си съчинявам, но явно им харесва да слушат сладки приказки. Жените искали внимание и разбиране! Не на мен тия.
1
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слагам ските пускам се на Витоша времето яко се зломбира и се чувствам морж некъде из северната тангента