4-те зодии, които не показват никакви чувства

Ледени... Кои знаци е трудно да разгадаем?
8 яну 2019 22:52, Ивета Иванова
7
4-те зодии, които не показват никакви чувства
Снимка: Pexels

Да свалиш преградите и да разбиеш стените, е по-трудно за някои хора. Те може да са мили, емоционални, много чувствителни, да обичат силно, но точно затова са и доста лесно раними, съответно не искат бързо да покажат тези свои качества. Искат да са сигурни в човека до себе си, да знаят, че могат да му се доверят напълно и няма да сбъркат, когато му разкажат най-големите си проблеми и лични неща, които не биха поверили на други. Ето и кои са зодиакалните знаци, които трудно се доверяват и не показват емоции и чувства, поне в началото на връзката.  

Стрелец
 
Те са огнени знаци, страстни и емоционални. Но са и много амбициозни. Мечтаят за големи неща, любовта не е единствената им цел. Понякога могат да изглеждат като егоисти, защото се концентрират върху желанията и мечтите си и искат да постигнат много. Заети са със своите планове, цели, начинания, мислят за успеха. Дори когато комуникират с любим човек, може да забравят да му казват, че го обичат и ценят, защото говорят за бъдещето си и вълнението от това, което са решили да изпълнят. Но това не означава, че не изпитват любов или нямат силни чувства - просто ги е страх, че може да изглеждат наивни, че толкова бързо са се влюбили и че любовта също става част от големите им мечти. 
 
Рак
 
Раците са водни знаци, управлявани са от Сатурн, това ги прави едни от най-емоционалните, чувствителните зодии. Настроенията им се менят постоянно. Затова е странно, че попадат в този списък. Раците обаче правят всичко възможно да скрият емоциите си. Не искат да изглеждат слаби в очита на другите, не искат някой да знае всъщност колко наранени са и колко сълзи изливат вечер. Научили са се да крият болката и да се държат студено, за да не се окажат разочаровани отново. Трябва им изключително много време, за да се отпуснат и да покажат какви са всъщност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
1
 
! Отговори
Satanist преди 5 години
По-измислена религия от тази за която говориш не съществува. Колкото до дебелата книга - измишльотини писани и пренаписвани стотици пъти за да може такива като тебе заблудени хора да бъдат държани в страх и подчинение.Най-лошото, което се е случвало на човечеството е религията във всичките и форми. Четете повече книжки и се образовайте и започнете да си задавате въпроси, за да не бъдете овце с промити мозъци!
4
2
 
10
 
! Отговори
Важно да се знае преди 5 години
Подобни като гледането на звезди, и на кафе, и врачуването и гледането, и многобройните учения и вярвания във (измислени религии) са от един източник (дявола) и са една голяма измама целяща да подмами мнозина и да отдалечи колкото се може повече от Бог - създателят ни - на Всичко! За информация прочетете от дебелата книгата (където е казано за астролозите и гледачите..), където има истини..
3
6
 
6
 
! Отговори
СС преди 5 години
Честно казано, с изключение на членовете на семейството ми, изобщо не искам никой зодиакален знак да си показва пред мен емоциите, т.е. да ме натоварва с проблемите си. Затова изобщо не ми пука кой как изглежда и как иска да изглежда.
2
7
 
8
 
! Отговори
не съм в лево преди 5 години
не съм от тези зодии
1
7
 
2
 
! Отговори
не съм от тези зодии преди 5 години
зодии и чувства