3 съвета: Как да открием истинската любов?

Но преди това да се случи се научета да уважавате себе си
26 яну 2019 22:40, Ивета Иванова
20
3 съвета: Как да открием истинската любов?
Снимка: Pixabay

Няма правилна формула, по която да привлечете истинската любов в живота си и да намерите сродна душа.

Но ако имате прекалено нереалистични представи и мечти, може това да саботира връзките и флиртовете.

Трябва първо да се научите да уважавате себе си и да знаете какво точно търсите. Ето и няколко съвета за това как да намерите правилния човек. 

1. Направете вашите очаквания приоритет
 
Не е хубаво да имате много нереалистични очаквания и да вярвате, че всичко може да се случва както е по филмите и приказките. Това обаче не означава да се примирите с нещо, което не харесвате съвсем или да занижавате стандартите си. Съвсем нормално е да имате високи очаквания. Високите очаквания не са нереалистични очаквания, а много хора ги бъркат за такива.
Трябва да цените себе си, да поставяте своите искания и желания на първо място, а не да слушате приятели. Вие сами знаете какво търсите и какво харесвате, не оставяйте някой да ви влияе. Ако сте уверени в себе си, цените се, интелигентни сте, решителни, би следвало да привличате и хора с такива качества в живота си.
 
2. Поставете граници
 
Важно е да поставите граници и да знаете кога те не трябва да бъдат преминавани. Не търпете да ви унижават или да ви обиждат, защото копнеете да намерите любов. Трябва да сте сигурни какво не бихте търпяли и как не бихте понасяли някой да се държи с вас.
Не е хубаво да правите компромиси с ценностите си и принципите си заради връзка. Правилният човек ще ви приеме каквито сте, ще уважава вижданията ви и няма да си позволи да ви обижда и наскърбява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: връзкалюбовгадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Ivelin преди 5 години
До РадостинаDA
9
3
 
9
 
! Отговори
до 13 преди 5 години
Обичам всички колежки, но като сестрички. И те ме обичат по своему и ми е комфортно във фирмата. ... Ако наистина си влюбен като мъж в жена, напусни. После я потърси и ѝ кажи, ама искрено и убедено какво изпитваш към нея. Ако ти самия си убеден във чуствата си, тя ще те разбере и ще ти пристане.А иначе любовна връзка с колежка много бързо се превръща в драма. Аз за това си ги обичкам всички, но като сестрички.
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Празни приказки е цялата статия, без нищо съществено...Много харесвам една колежка, но просто в нейно присъствие блокирам, и не мога да и кажа нищо смислено... Ако пробвам да говоря нещо, ще е същата безсмислица като статията... Много е странно, понеже с никой друг не съм така, и с всички останали общувам съвсем свободно... Даже започнах да я избягвам, защото по-добре да не и говоря нищо, отколкото да реши че съм задръстен или скучен... Ако някой е бил в моята ситуация да помага
7
9
 
7
 
! Отговори
Azi преди 5 години
"Как да открием истинската любов?"само в Елмаз
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време при комунизма имаше дефицит на всичко. Любов нямаше почти никъде. Намираше се само с връзки.А днес при демокрацията истинска качествена любов може да намерите винаги.Отнема няколко минути и едно телефонно обаждане. Струва от 50 до 250 лева в зависимост от качеството и предпочитанията на клиента. Може дори да си поръчате да ви изпратят любовта вкъщи.
5
12
 
12
 
! Отговори
коцкар преди 5 години
Момента на истинската любов е постигнат тогава, когато без абсолютно никакво притеснение можеш звучно да се изпърдиш в присъствие на любимия човек.
4
8
 
22
 
! Отговори
мгтьо преди 5 години
Жената не знае какво иска, но е сигурна че ще го получи. Понякога минават 10-20 години преди да заяви че не е щастлива. Много добре знае че ако постави условията си в началото, ще си остане да гледа котки.
3
4
 
22
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Първо се погледнете вие какви сте и после поставяйте големи очаквания за гаджето. Че и то ще има такива, а не само вие.
2
5
 
19
 
! Отговори
мъж преди 5 години
Моята любима съпруга, въпреки, че отлично знае, че никога не говоря по телефон, когато карам кола не пропуска да ми "звъни" всеки път, когато знае, че съм зад волана. Аз съответно не вдигам, а тя ми прави за това скандал. Е, това е истинска любов !
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1.) прочетете капитала на Маркс и я направете комунист!