3-те знака, че мъжът има сериозни намерения

Как да разберем дали той иска нещо повече от нас?
29 яну 2019 23:00, Ивета Иванова
48
3-те знака, че мъжът има сериозни намерения
Снимка: pexels

Няма как още на първите 2-3 срещи да сте сигурни дали някой подхожда сериозно към вас и дали е искрен. С времето обаче ще започнете да усещате дали приема връзката като нещо сериозно и истинско или просто му служите за развлечение. Ето как да разберете, че може връзката да е продължителна и стабилна. 

1. Иска да прекарва все повече време с вас
 
Това показва най-добре, че връзката се задълбочава. Няма значение какво прави и какви задължения има, той просто иска да сте до него, когато върши тези неща. Пазарувате заедно, гледате филми, ходите заедно на събития, пътувате заедно, отивате заедно към банката, болницата, фризьорския салон, книжарницата. Това са все показатели, че вече сте достатъчно близки и може да вършите заедно и рутинни неща, а не само да ходите на срещи на бар или ресторант. Той поставя времето, прекарано с вас, над всичко друго. Виждате се няколко пъти седмично.
 
2. Срещате се основно през деня
 
Истинските връзки се изграждат през деня. За нощта са типични основно флиртовете и забавленията. Ако момчето е започнало да прекарва все повече време с вас през деня, това означава, че иска да ви опознае, да разбере какви са навиците ви, да вършите повече неща заедно. През деня си говорите на по-сериозни теми, споделяте хобитата си и вършите заедно задълженията си. Нощта е свързана с барове, алкохол, развлечения, секс, ако срещите ви са само такива, едва ли този човек иска да присъствате в живота му и едва ли има сериозни намерения към вас. Не е нормално да имате само такива срещи, ако се виждате повече от 2 месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СериозенТака си е. но съвременният геноцентричен феминистки режим на овластяване прави така че това да му излезе през носа и да плаща до гроб докато гледа как бабата дебелее безогледно и съсипва първопричината той да се събере с нея, и това е тяло, глас и външен вид, и постоянно се принуждава да я води на почивки и да изпълнява заповеди.
36
4
 
3
 
! Отговори
Рецепта за любов преди 5 години
Значи, изкарайте много пари (по легален или нелегален начин), купете си голям апартамент / къща и едно ауди RS6 - гарантирам всички жени много ще ви обичат и ще искат да бъдат с вас.
35
4
 
0
 
! Отговори
това са преди 5 години
3-те знака че мъжът има сериозни ОТклонения. Това е бъдещ бабин роб или просто приятел. Тя търси някой без сериозни намерения, a не някой преследвач воайор. Такъв само ще го използва и държи в приятелската зона, може и деца да му роди, но няма да го обича.
34
8
 
8
 
! Отговори
Сериозен преди 5 години
Не съм съгласен със статията.. Първо към настоящия момент много мъже искат да имат деца и семейство и като процент са повече от жените които искат. Има сериозен проблем при жените относно раждаемостта. Нека стане ясно ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА РАЖДАТ искат си да ги дондуркат или да развиват Кариера, подържат връзки от не май къде и сещат да раждат на 40 години и то Инвитро. Имат високи не постижими критерии към мъжете без да им забелязват потенцияла. Тези факти пряко влият на Демографския срив в БГ.
33
2
 
4
 
! Отговори
Danniboy преди 5 години
Не говорете глупости за баби и дядовци. Коя жена е склонна днес да я впрегнеш на полето, да яде, каквото си създаде, да не излиза от селото, да слугува в къщи, да гледа, колкото децжа й направиш както е била баба ми..Коя? Мислете, като пишете глупости. Феминизма тотално преобърна нещата. Не са останали жени, като жени, и мъже, като мъже. На този етап, женещите се за феминистки са или в добрия случай наивници, или в лошия откровени мазохисти-***.
32
2
 
3
 
! Отговори
Moghul преди 5 години
Шоуто на един шотландец доведе до лавина от разводи. Daniel Sloss. Говори за неуспешните си връзки. Та, той дава кураж на хора, които подведени от баби, обществени нагласи и прочее се обвързват, колкото да не са сами и сингл. Някой не открито желаят смъртта на партньора си, за да се отърват от ада, вкойто сами са се оказали. Това е днешното положение. Всеки еегоист, няма компромиси. Има още подведени от баби, които се лъжат, но от сег. тийнове според мен няма да има заблудени.
31
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма никакви сериозни намерения. Всичко са само сметки и интереси, както от страна на жените така и от мъжете.
30
1
 
10
 
! Отговори
Пътен знак преди 5 години
Основните знаци са: В1, В2 и В23 от ЗДП, а четенето на тийнпроблем от от възрастни хора е знак за сериозни психически проблеми.
29
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много по-важно за съвременните кифли е да разберат не дали мъжът има сериозни намерения, а доколко е голяма банковата му сметка. Тогава е те изведнъж се "влюбват" в него ипочват да имат сериозни намерения. Тъй че, подобни статийки са безсмислени
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 35Точно така си е мъжете и чужд интерес - на семейство, град, държава. Жените го правят по задължение, мъжете по природа. Жените им пука за детето им главно. Другото е игра да не излязат психопатки. Дано да съм те тригернал отново! Казвам го това защото особено в днешно време един мъж може много да се опари.Това което пише Гошу е вдъхновяващо трябва и аз да отпусна отново че от бач съм забравил колко са разпасани нещата в реалноста и как целия свят е фронт за който се върже
27
8
 
15
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
ТА за какви сериозни намерения ми говорите? Всичко е вече секс, любов няма. И то краткосрочен, бърз секс без никакви сериозни ангажименти. Нямам приятел, дето да не е разведен. Всички са и сам войнът е войн, а жените им смениха по 3-4 *** и като станат на 40, започват да се сещат и те да са сериозни и да търсят стабилна връзка, да не останат сами :)))
26
9
 
12
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Сега се занимавам с едно муци на 30 години. Супер тявло има, световна класа. Все с някакви червени рокли ходи, до зaдникa дълги. Че понеже си знае цената, а и краката са и убийствени. Та тя е омъжена. Вчера си говорих 3 часа по телефона с нея, докато беше на работа, че ми е забранила да я търся уикендите. Твърди, че обичала мъжа си, ама другата седмица ще я взема от работа и ще ходим на ресторант. Разбрахме се. И като и казах, че нали си омъжена ми каза: " и какво от това".
25
10
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Първият път се ожених, защото първата ми жена забременя и тотално отказа да го махне. Така се сдобих със син. После с втората случайно се запознахме в един чат, видяхме се, взе че и тя забременя и поиска да го ражда. Така пък се сдобих с момиче. И в двата случая съм нямал никакви сериозни намерения, ами просто си плувах по течението, те да си правят каквото поискат. Понеже съм си мързел де. Не съм бил нито верен, нито солиден мъж, дето си тежи на мястото.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това което ми взима акъла е как успяват донякъде колективно и те самите с години да не обелват и дума пред мъжа за това как виждат нещата на най-високо ниво. Супер изродско е. Мисля че си мислят че това което е "ясно" за тях няма смисъл да се говори.. това е невиннат версия
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 27Това е много любопитно намерение ззащото наистина ако човек дочуе или попадне на правилните разговори се разкрива че жените са изключително наясно с това какво става, какво правят и кой кой е и най вече - за какво е. Гледната им точка е 1000% личен интерес и в тоя смисъл от тяхна гледна точка те те "впрягат" за определена задача - семейство и т.н Пред другите - изглеждат наивнички, леко жертвички, неосъзнати, отнесени от вихъра на мъжа.. абе наивна жена няма, въпроса е ти колко си наиве
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понятието "сериозни намерения"_ далеч не включва Пелени и тям подобни, нито е една леличка /чичко в общината или Лас Вегас?Ако обичаш, обичаш...Намеренията би трябвало да са Двустранни? Или бъркам? ;)Щом ви е паднало обичайте се!:)
21
1
 
5
 
! Отговори
Да преди 5 години
За децата имаше стимул,а сега обиржииство скъпи обувки,дрехи,храни за бебетата,памперси всичко.Те растат с месеци и от къде мангизи.
20
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се оправдавайте с нямането на пари. Баба ви и дядо ви са започвали от вилицата и лъжицата, и са отгледали поне по 3-4 ваши лели и чичовци. Просто животът се е подобрил значително, но хората са се разлигавили. Станали са егоисти и не желаят да си усложняват живота с разни деца и грижи около тях.
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понятието "сериозни намерения" е категория единствено в женския акъл. Бракът за мъжът е социален дълг, който повечето мъже изпълняват сравнително съвестно, но който не ги изпълва с кой знае колко радост. Мъжът започва да има "сериозни намерения", защото близките му започват да го натискат да влезе в "правия път". Да, женим се доброволно, но някъде дълбоко в подсъзнанието остава желанието това да ни се размине. Ноооо както виждате нема лабаво!
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време жените докато станат на 30 и вече са имали средно по 3-4-5 деца.Раждаемостта при българките едно време е била подобна на тази при ромите днес. Затова България от 2 милиона след освобождението а за един век е станала почти 9 милиона. А днес чакат да станат на 30 и да родят 1 дете, най много 2. И затова отоново ще се върнем на 2-3 милиона! И всички стари хора ги чака голям глад и мизерия! Кой ще имам изработва заплатите? Ромите ли?