3 мандали разкриват какво трябва да промените

Не спирайте да следвате мечтите си
2
3 мандали разкриват какво трябва да промените
Снимки: istock

Всеки от нас желае да промени нещо в живота си. Искаме, но отлагаме стъпките, с които можем да постигнем тази промяна. Днес споделяме с вас 3 златни мандали. Изберете си една от тях и вижте какво трябва да започнете да правите още днес.

Златна мандала 1

Семената, които сте посели днес, ще имат добър потенциал за развитие в бъдеще. Опитайте се да следите и да бъдете в събитията, в случващото се край вас, но без да насилвате излишно нещата. Какво трябва да направите още днес? Да започнете с малки стъпки към желаната от вас промяна. Посейте семената.

Забравете разбирането, че имате безброй възможности, които сами ще ви намерят. Ще трябва и вие да се поразмърдате, да излезете от зоната си на комфорт. Посейте семената и се радвайте на успехи.

Златна мандала 2

Ако сте избрали тази красива мандала, то е време да се откажете от всички неща, които ви задържат на място. Разделете се с вредните навици като мързел, алкохол, нездравословно хранене, заседнал начин на живот, тютюнопушене.

Днес е вашият ден, в който да си напомните, че имате едно тяло, за което трябва да се грижите добре всеки ден. Подарете му повече любов и грижа. Положителната промяна ще се отрази и на емоционалното ви състояние, не се съмнявайте.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


2
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ли сънуват зодиакалните знаци?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само не разбрах дали буквичката "д" не е сгрешена,т.е.вместо "г"?