Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Змиите?

Семейните да бъдат внимателни с ревността
11 фев 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
12
Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Змиите?
Pixabay

Независимо, че хората, родени в годината на Змията са с доста „труден“ характер те не са във вражда със Свинята. Хората-Змии са сдържани, мъдри, строги, дистантни, но случва се и коварни. Умни са, обаятелни, с тънко чувство за естетика и аристократично поведение. Взискателни са и към себе си, и към околните. Потайни са, мислят бързо, реагират точно и подсъзнателно предизвикват уважение към себе си.

Целенасочени са, със силна интуиция, но почти никога не обсъждат плановете си. Не са склонни да рискуват, но не биха се подвоумили да манипулират партньорите си в своя полза.
 
В началото на годината хората-Змии ще трябва да се справят с трудности, които са на дневен ред още от преди това. Да не се надяват на бърз напредък и да не се главозамайват от успехите. Да се въздържат от прояви на високомерие и скъперничество. Вероятно ще се наложи да помагат на свои по-млади роднини или да се погрижат за тях. Колкото са по-всеотдайни в тези си занимания, толкова по-лесно ще постигат целите си в последствие.
 
През втората половина от годината темпото ще е умерено. Резултатни ще са дейностите, в които освен старание се влага творчество и въображение. Не бива да се действа с измама и нечестни методи. Ако работата, с която се занимават не ги удовлетворява в този период може да помислят за промяна на работното място или за допълнителни източници на доходи.
 
Проблемите на работното място, до колкото ги има, ще са по-скоро от морален характер. 


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В годината на с вин ята пишат за змията ! Абе вие добре ли сте с глъвътъ ?
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оти е ясно поредната изборна загуба на бсп
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копаете дъното
3
1
 
8
 
! Отговори
Зет преди 1 месец
На тъщата - нищо
2
8
 
1
 
! Отговори
Панама пейпърс преди 1 месец
Пишети за виликия нов противник на джошуа,да са въргалями ут смях тука.
1
7
 
11
 
! Отговори
х преди 1 месец
А, жена ми нищо не очаква.