Топ 4 на най-романтичните зодии

Кои са те?
13 фев 2019 09:40, Ивета Иванова
5
Топ 4 на най-романтичните зодии
Снимка: pexels

Има зодиакални знаци, които са романтични не само на Свети Валентин, а просто това им е в кръвта. Те копнеят за истинска любов, романтични изненади, вълнуващи срещи, истинска интимност, споделяне на вижданията си и тайните си само с любимия човек. За тях той е най-близкият човек в живота и те жадуват за лоялност, обич и преданост. Ето и кои са най-големите романтици.

Рак
 
Те са толкова романтични и чувствителни. Създаването на дом, семейството - това са все техни приоритети. Проявяват съчувствие и разбиране, държат се мило с партньорите и копнея за чиста любов. Романтиката е в кръвта им. Постоянно правят жестове за половинката, помагат на любимия човек, грижат се за него. Преживяват нещата много тежко, взимат всичко присърце и чувствата им са много силни.
 
Везни
 
Везните са истински романтици. Падат си по старите филми, дори харесват старомодните романтични изненади. Те са управлявани от Венера, планетата на красотата и любовта, не е изненада, че са толкова изтънчени и любвеобилни. Везните копнеят за истинска любов и мислят, че това е най-красивото нещо на света. Имат сериозни и продължителни връзки и всеки ден празнуват обичта, не им трябва специален повод.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: романтиказодиа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е , аз съм риби и съм романтичен като тухла четворка
1
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най - романтични са Рибите!