Кои мъже са най-яките за гаджета според зодията?

Идеалният мъж - красив, интелигентен, да обича природата...
Обновена: 26 фев 2019 20:45 | 26 фев 2019 20:40, Иванка Гъркова
15
Кои мъже са най-яките за гаджета според зодията?
Снимка: pexels.com

В днешно време не е лесно да си намериш гадже. За много жени идеалният мъж трябва да бъде красив, със стройна фигура, да е интелигентен, да обича природата и животните, да е богат емоционално и финансово, да притежава чувство за хумор... Всяка жена има определени изисквания, които трябва да покрие онзи, който иска да излезе с нея. Но истината е, че принцът на бял кон от приказките не съществува. Винаги ще се намери някой кусур, важното е двамата да се обичат, да се разбират и да приемат недостатъците на другия.

Според астрологията, има мъже с определени зодии, които са по-подходящи за гаджета. Те създават по-успешни и дълготрайни връзки. Ето представителите на кои зодиакални знаци заемат първите места:

1. Скорпион

Мъжете с тази зодия имат лоша слава на конфликтни личности. Те доста усложняват комуникацията с половинката си, но същевременно са харизматични и доста чувствителни. Ако спечелите сърцето на Скорпионите, вие ще получите тяхната преданост и дълбоки чувства. Те са най-лоялните от всички знаци, което ги прави идеални за връзка. Дори и да имат сложен характер, след като ги опознаете ще откриете, че под повърхността им се крие златно сърце. Скорпионите са искрени и честни и идеалната им половинка ще бъде жена, която не се дразни на това, че ѝ казват всичко право в очите.

2. Близнаци

Мъжете с тази зодия са истински джентълмени. Всичко, което правят, е изпълнено с любезност и уважение. Едно от най-добрите им качества е умението да изслушват другите и способността им да погледнат на всяка напрегната ситуация безпристрастно. Те никога няма да ви наранят или разочароват. Ако започнете да излизате с мъж Близнак, той ще промени мисленето ви и ще ви мотивира за нови успехи.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам всякакви хора, които са всякакви зодии и нямат нищо общо. Добре че има жени дето ги четат тия глупости
10
3
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Везни -непостоянни ,нерешителни в топ3.Не съм съгласен.Близнаци -постоянно залитащи ,колебаещи и самогъзници пак в топ 3.Не съм съгласен.Скорпион -нарцистичен ,самовлюбен ,жените за него са вещ.Пак в топ 3.Ами не съм съгласен.Июенно тези зодии които са на първите 3 места ,трябва да бъдат в обратен ред.Най отзад.Много взе да ви куца астрологията.Сменете си доставчика на информация.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно овенът и близнаците не са.Не, че са лоши. Лоши хора няма. Но точно те не са най-доброто за двойка.
8
3
 
4
 
! Отговори
Казанота за Везните преди 5 години
е вярно, но не е отделено внимание на егоизма им, който невинаги успяват да игнорират. Вярно е, че могат да бъдат предани и грижовни партньори, но само ако са избрали конкретната жена за съпруга или за постоянна приятелка, връзката с която са решили да бъде със сериозен ангажимент и да я афишират. В останалите случаи пак проявяват внимание и донякъде кавалерство спрямо жената, но на първо място изтъкват, че не поемат ангажимент и не ги е грижа, че не само я нараняват, но понякога я и злепоставят
7
4
 
9
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Да си правиш изводи за качествените характеристики на когото и да било въз основа на зодията й/му е въпрос на интелектуално предизвикателство!
6
5
 
4
 
! Отговори
С горчива усмивка преди 5 години
:) Познавах страхотен "Близнак" - красавец, мъжко момче, почтен. За съжаление, Господ рано прибира свестните. Ако има такъв в живота ви, радвайте му се и правете за него максималното, защото не се знае кога ще ви го отнеме злата съдба.
5
4
 
8
 
! Отговори
The white rabbit преди 5 години
Мъжете от зодия овен са трагичн и зависими от жените си, като последните са задължително прости... Тъжно, но факт. Минусите няма да санират положението.
4
3
 
3
 
! Отговори
Някой си... преди 5 години
Може да се каже и меркантилни:)
3
5
 
4
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
Списъкът с изискванията си го бива. Въпросът ми е какво ще получа аз в замяна? М? Още един списък с изисквания?
2
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете скорпиони освен, че са конфликтни, са големи лъжци, злобари, несериозни и ...още много други такива неща!
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаците не са никакви джентълмени, нито внимателни, а нерваци и избухливи. Със слаби ангели са, лесно влюбчиви, но и така лесно разлюбват.