Мъжете, най-добри гаджета, според зодията (част 2)

Ето и за тях...
27 фев 2019 22:50, Иванка Гъркова
7
Мъжете, най-добри гаджета, според зодията (част 2)
Снимка: pexels.com

Не е лесно да си намериш гадже в днешно време, камо ли да създадеш сериозна връзка. Затова допринасят и твърде големите изисквания на някои мъже и жени. Каквото и да си говорим трябва да признаем, че дамите са доста по-взискателни в това отношение.

След като ви дадохме насоки мъже с кои зодии попадат в Топ 5 на най-подходящите за гаджета, ето и останалите, попадащи по-надолу в класацията:

6. Лъв

Те са безнадеждни романтици, нищо че не си го признават. Причината е, че вярват в любовта повече от всеки друг и са готови на всичко, за да накарат жената да се чувства специална. Лъвовете винаги дават повече, отколкото получават, а в замяна искат по-скоро подкрепата на своята половинка. Въпреки романтичната им натира, егото им е много добре развито. Изневерят ли им или ги обидят по някакъв начин, са готови и на отмъщение. Другият им недостатък е, че са прекалено ревниви и мнителни, дори и да няма повод за това, те ще си намерят.

7. Водолей

Мъжете с тази зодия са странни птици. Типично по български можем да кажем, че предпочитат да си бият на своя тъпан или казано по-просто - живеят в свой собствен свят. Имат свое виждане за живота, което понякога се различава от това на неангажираните дами, но същевременно са добряци и стават за сериозна връзка, ако свикнат с особеностите на характера им. Когато излизат с някой, са по-неуверени и трудно правят първата крачка, затова се оставят на жените да ги водят. При по-сериозна връзка отново разчитат на другия да взима решенията.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Рибок преди 5 години
Внимавайте, не злоупотребявайте с добродушието на рибоците, че внезапно се превръщат в акули и тогава жална ви майка!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато е 7 от 12 няма как да се говори за "най-", ама то това на хора с акъл и грамотност може да се обясни. Трудно ще се изнамерят по-зле написани и смешни статии от тези, посветени на астрологията в този сайт.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До .......Душевно болно същество!
1
1
 
4
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Гола- вода- сте, госпожо Иванка,...Две- срещи, ви- трябват, на- ден,...Най- малко.....