Само за жени! Хороскопът ви за месец март

Любовни емоции за жените Деви
27 фев 2019 08:55, Михаела Лазарова
6
Само за жени! Хороскопът ви за месец март
Снимка: istock

Месец март е преходен период от зимата към пролетта. Звездната карта показва, че е важно да довършим зимните си проекти. Пролетта е ново начало, нов шанс. Време е да изчистим всичко, което отвлича вниманието и енергията ни. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския  хороскоп на Az-jenata.bg

Жената Овен

Месец март ще донесе силен енергиен тласък на нежните представителки на зодията. Проектите, които ще продължите в новия месец, ще може да приключите с успех. В личен план очаквайте приятни промени. Звездите ви съветват да не се сравнявате с другите, а да обърнете внимание на себе си и да завършите всичко, което през февруари е било спряло. Късмет няма да ви липсва, но не разчитайте само на него.

Жената Телец

Уран ще се премести във вашия знак. Очакват ви положителни събития, затова носете най-хубавите си дрехи и заблестете. Обратите, които съдбата ще ви донесе, ще ви помогнат да повишите самочувствието си. Ако от отдавна искате да промените живота си, сега може да започнете със стъпки напред. До края на месеца всякакви неблагоприятни обстоятелства могат да бъдат обърнати във ваша полза.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Пак Ъ преди 5 години
Има много неща, които мога да кажа ,но по-добре е да мълча !И без това Михаела ме трие веднага!Може и да ме сънува вечер,но винаги трият истината,защото от нея боли най-много!
1
3
 
3
 
! Отговори
XuTbp5bp преди 5 години
"Само за жени!" то целият Ви сайт е така. Нямате ли си safe-space във някоя фейсбук групичка?