Любовният ви хороскоп за месец март

Любовта ще бъде точно като пролетно време
6
Любовният ви хороскоп за месец март
Снимка: istock

Март е първият пролетен месец. Пролетта носи любов, тя е ново начало за всичко в живота ни. Любовта ще бъде точно като пролетно време. Няма да липсват дъждовни дни, но ще се радваме и на повече слънце и романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

За обвързаните представители на зодията март ще донесе хармония и разбирателство. Не ограничавайте прегръдките към любимия човек и се отдавайте повече на романтика. Опитайте се да се преоткриете един друг. Какво харесвате, какви са общите ви планове за бъдещето? Сега е моментът да обсъдите идеите си. За някои Овни ще настъпят и раздели, но трябва да ги приемат с достойнство. Ако сте необвързани, не са изключени нови познанства, които могат да доведат до трайни взаимоотношения.

Телец

Офис романтика ще развълнува представителите на зодия Телец. Бъдете внимателни и помислете дали рискът си заслужава. Има шанс приятелство с колега да се превърне в нещо по-сериозно. Ако вече се намирате във връзка, звездите ви съветват да не спорите с любимия човек за дреболии. Когато решите да споделите несъгласието си, не го правете с остри критики. Грижете се повече за човека към когото имате чувства. За някои Телци месецът ще е вълнуващ, защото може да получат предложение за брак.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Мише честита ти баба Марта,дядо Мартю и цялата рода Мартеници.Не трий коментара ,че те очакват 10 години нещастна любов!
2
0
 
1
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Смяна на власта,на журналистите ,на зодиите и на Михаела!Тогава всичко ще върви по мед и масло
1
0
 
4
 
! Отговори
Непокорен дух преди 5 години
Благодаря за хубавия хороскоп! Щастието продължава!