3 зодии, за които месец март ще е страхотен

Кои ги чакат чудесни неща
2 мар 2019 19:34, Ивета Иванова
8
3 зодии, за които месец март ще е страхотен
Снимка: Pexels

Март ни радва с няколко празника - Баба Марта, Денят на жената, посрещането на първа пролет. Сякаш тогава природата се съживява, времето става все по-слънчево и топло, изглежда така, че новото начало е пред нас. Ето и кои зодии ще имат късмет през март. 

Рак
 
Слънцето ще свети за Раците през целия месец. Те ще имат много успехи в училище, университета или работата. Може да се запишат на някакъв нов, интересен курс, да пътуват, да намерят книги, които много ще им допаднат. Интуицията им ще е изострена през март, ще усещат какво се случва около тях. Ще са им интересни теми, свързани с религия, традиции и обичаи, философия. Може да планират бъдещи ваканции.
 
Скорпион
 
Любовта ще е навсякъде около Скорпионите. Ще изживеят много романтичен месец, ще бъдат зарадвани от любимия човек с много изненади. Сякаш ще са в приказка, затова и ще са постоянно замечтани. Късметът ще е на тяхна страна. Скорпионите ще усетят полъх на креативност и ще се отдадат на творчество през март. Да внимават ако бивш партньор се появи в живота им - нека не допускат отново такъв токсичен човек в живота си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
гост преди 5 години
Колелото се върти.
3
3
 
9
 
! Отговори
123456 преди 5 години
До .......йде-айде! Какво да кажем ние раците дето ни описват като най-големите мижитурки. Е, тоя месец ни обещават да живнем малко.
2
2
 
11
 
! Отговори
Ааааа! преди 5 години
Да ги нямаме такива!В един друг сайт обещават месец март да е страхотен за 4 зодии!Вие защо сте такива скръндзи? Само на 3 зодии обещахте страхотен месец!Ще се обърна към Комисията за защита от дискриминация!
1
8
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Млади- терорйсти,...Ядат- баница, пред- вас.....