Негативната енергия, излъчена от всяка зодия

С какво всеки знак отблъсква другите
Обновена: 4 мар 2019 18:31 | 4 мар 2019 18:30, Теодора Драгоева
7
Негативната енергия, излъчена от всяка зодия
Снимка: Bulgaria ON AIR

Астрологията, освен че е увлекателна, ни помага да научим повече за себе си. Тя ни посочва както нашите силни страни, така и по-негативните аспекти на нашата личност – нашите вътрешни противоречия, слабите ни страни, нашите по-дразнещи личностни черти и т. н.

Този път ви предлагаме да разберете какъв вид негативна енергия са склонни да разпръскват около себе си представителите на 12-те зодии. Ето и повече:

Овен: Агресия

Хората от зодия Овен често са агресивни и нетърпеливи. Те винаги са готови за действие, понякога преди да са осъзнали дали действията им ще са правилни. Те трябва да се научат да броят до десет преди да реагират, когато усещат силна емоция, защото са склонни да го правят свръхемоционално и чак плашещо рязко.

Телец: Твърдоглавост

Проявата на упоритост невинаги е позитив и невинаги се възприема добре от хората. Телците са най-упоритата зодия, но са много твърдоглави и са големи инати. Понякога те не желаят да се помръднат от позицията си просто ей така, защото не искат да направят компромис и да уважат чуждата гледна точка. Те рядко проявяват разбиране.

Близнаци: Нестабилност

Близнаците обичат многообразието и лесно се отегчават. Те са двойствен знак и са склонни да изкривяват истината, както им е угодно на тях. Близнаците са трудно уловими, защото непрекъснато се оглеждат за следващото си приключение. Този факт, в едно партньорство, е много труден за преглъщане от другата страна.
 

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
7
 
! Отговори
случаен минувач преди 5 години
Бъра-бъра, два чадъра!
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със статията си се опитвате да вменявате на хората вина, че са родени. Усещате ли се?Да се обеся ли, да се отровя ли, под влак ли да се хвърля или от покрива на блока? Какво ще ми препоръчате? Май да си прережа вените. Има цвят и драматизъм.
4
7
 
11
 
! Отговори
xyz преди 5 години
Всички тези п.ро.сто-тии, дето ги пишат в булевардното издание по-долу, са обида на личността. Едно време не им позволяваха да се вихрят, но интелектуалното ниво е паднало толкова долу, че се приема безкритично липсата на всякакви критерии.
3
3
 
9
 
! Отговори
Козирогиня преди 5 години
"Студена, сурова енергия"?Напротив, гореща и емоционална съм. Но съм родена на границата на "Стрелец" и "Козирог".
2
3
 
10
 
! Отговори
Защо викаш helpppp? преди 5 години
Някой Скорпион ли се е настанил в живота ти и го трови?
1
16
 
12
 
! Отговори
helppppp преди 5 години
Негативната енергия на скорпионите е свързана с омразата и злобата, която изпитват към всички околни!