4 зодии, които полудяват от ревност

Вижте кои са те
8 мар 2019 10:50, Ивета Иванова
6
4 зодии, които полудяват от ревност
Снимка: Pexels

Всеки е изпитвал пориви на ревност поне веднъж в живота си. Това е нормално, когато сте силно влюбени в някого и не искате да го загубите. Умерената ревност дори работи в наша полза - така показвате, че наистина ви е грижа за човека до вас, че много държите на него и партньорът може да се почувства поласкан. Ето и кои са най-ревнивите зодиакални знаци.

Телец
 
Телците искат наистина да притежават партньора. Тези знаци ценят вещите, материалните облаги, искат винаги да имат скъпи и ценни предмети. Затова понякога проявяват тези свои чувства и що се отнася до хора. Искат да си създадат красив и луксозен живот с половинката, да са винаги заедно. Смятат, че партньорът им принадлежи и постоянно трябва да го пазят от другите хора. Очакват непрекъснато внимание, желаят половинката да им отделя цялото си време. Така може да задушат гаджето си.
 
Лъв
 
Те са горди и магнетични. Изпитват нужда постоянно да са център на внимание и някой непрекъснато да ги обсипва с внимание, възхищение, любов. Очакват това, трябва да са най-важното нещо в живота на партньора си. Често не всеки може да ги засипе с чак толкова внимание, почит и жестове и затова Лъвовете стават несигурни и нервни. Започват да се чудят защо човекът не е фокусиран изцяло върху тях, защо не им отдава пълно внимание. И си представят най-лошото. Започват да си мислят, че партньорът флиртува, изневерява, сърдят се, защото егото им не позволява да са на второ място след кариера, учене, семейство и т.н. И ревнуват от всичко.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направете статия "12 зодии, които полудяват от глупави статии за астрология"
3
2
 
2
 
! Отговори
edna преди 5 години
До КакаAbsolutna istina!!!..Zadushavashti!!!
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха - за Лъв - баш!
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе не си струва да си хабите енергията "с ревност".пускай я по пързалката да пасе - тя и без това не знае какво иска...