Какви сте в любовта според любимата ви светска двойка?

Ето предположенията на специалист
10 мар 2019 11:00, Ивета Иванова
1
Какви сте в любовта според любимата ви светска двойка?
Снимка: Reuters

 Всеки си има свои любими знаменитости. А често и намираме светските двойки за много сладки и следим какво се случва с връзката им. От Elite Daily са разговаряли с Линдзи Метселар, водеща и продуцент на любовното предаване "We Met At Acne", която е разкрила какво издава любимата ви светска двойка за вашия любовен живот. Ето и някои предположения.

 
Джъстин и Хейли Бийбър
Ако харесвате сладките Джъстин и Хейли като двойка, значи сигурно вярвате в силата на втория шанс и способността на хората да се променят. "Ако това е любимата ви двойка звезди, вие вярвате, че може да промените някого към по-добро и да има щастлив край за вас", посочва специалистката.
 
Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт
Казва се, че противоположностите се привличат и Майли и Лиам са пример за това. Водещата казва, че това е знак, че и вие често харесвате хора, които са напълно различни от вас. Пред Майли и Лиам имаше препятствия, а освен това, те се влюбиха, когато бяха доста млади, сгодиха се, после се разделиха. След това отново се събраха и сключиха брак. Понякога и вие имате нужда да останете за малко сами, да си дадете почивка, за да осъзнаете какво имате и да го оцените.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
13
 
! Отговори
Кумунист преди 5 години
Любимата ми съвецка двойка е комбайнер и трактористка, тези не ги знам. А освен това, вече има и тройки - руска тройка или шведска тройка.