6 неща, различни от външността, които мъжете забелязват

Няма мъж, който да не бъде привлечен от чувствителна жена
17 мар 2019 23:00, Михаела Лазарова
13
6 неща, различни от външността, които мъжете забелязват
Снимка: Istock

Когато говорим за мъжете и това какво те забелязват в една жена, почти винаги стигаме само до външността. Въпреки че те харесват с очите, а жените със сърцето, ако липсват някои качества на личността, тази външност бързо избледнява. Още в началото на взаимоотношенията, мъжете забелязват, търсят определени неща в жената срещу тях. Кои са, вижте в следващите редове.

Честност

Никой не би искал да има до себе си партньор, който не е себе си, манипулатор, който мами. Още в първите срещи мъжете успяват да уловят дали евентуалната им партньорка е лоялна или показва фалшивото си лице. Да бъдеш честен с човек срещу теб помага и да покажеш колко важна е за теб лоялността, какво очакваш от тези взаимоотношения. За мъжете е не по-малко важно да разберат още в началото, че могат да се доверят и да разчитат на половинката си.

Скромност

Самокритичността и скромността са широки понятия, но това, което търсят мъжете в една жена е да видят дали тя има смелостта да признае, че не е съвършена. Бихте направили много по-добро впечатление, ако не демонстрирате високомерие, ако покажете, че работите върху силните си страни, че сте склонни да се извините, когато сте допуснали грешка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като ги гледам от големия град големите софиянци много възпитани. А и като те чета си явно от старата генерация. Те така деляха хората на село и град и кой е бял или черен. Кой *** кой англичанин. Ако си БайГаньо по душа и в Ню Йорк ще си същия! Ще държиш жена си под ключ винаги.
Ако си широкоскроена душа и в казанлъшко село пак ще си такъв. А на кой какви са родителите ти няма как да знаеш за това изсмуква от пръсти поредната"филмова вендета"
11
1
 
4
 
! Отговори
До 8 Анонимен преди 1 месец
"Освен това ако мъжа не е от село , жената от село не е добра партия по много причини, които няма да изброявам."

Признай си за най-важната причина: Че няма да можеш да биеш жена си, защото като дойде баща й дивия селянин и родата му ще те присмелят на пода !
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма такова нещо, като "твърде умен" човек. За ума е като за парите - колкото повече, толкова по-добре. Истински умният човек не парадира с акъла си и не дразни останалите, защо осъзнава какви последици предизвиква.
Най-големият порок в тази връзка е глупостта.
Иначе да, статията е повърхностна, но тук всички са така. Нивото е ниско в почти цялата ни журналистика. Последните две качества, например, си противоборстват. Самостоятелният не се нуждае от обвързване.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
“Освен външността, единственото нещо, което забелязвам е лесността.“
...
Диагноза - голем мъж в Интернета и за пред приятелите. Ако някоя някога въпреки всичко реши да му пусне, изпада в див ужас, търси си оправдание и бяга през девет земи в десета, за да не се изложи.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много повърхностна статия. Харесват се енергични, природно интелигентни , но не твърде умни и умерено амбициозни жени, които не се страхуват да готвят и да домакинстват и разбира се да не са лесни. Само външност или само някаква интелигентност не правят жената достатъчно привлекателна. Твърде умната жена също не е добра партия. Освен това ако мъжа не е от село , жената от село не е добра партия по много причини, които няма да изброявам.
7
1
 
3
 
! Отговори
До 2 Анонимен преди 1 месец
Нали уж жената избирала мъжа, а се оказа, че се впримчихте в собствените си лъжи ?! Докато той не решал да се обвърже — ха-ха... Само да има кой да ви вярва !
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Средностатистическият бг цъpвyл харесва нагли, меркантилни, заблудени ceлсkи пръчки, със силикон.
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Освен външността, единственото нещо, което забелязвам е лесността.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Михаелкееее 1 pravilno mi kazva6 4e vse za budala me vzemat, kogato si mul4a
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 2 i golemia bliznak e takuv mnitelen , ot koga go vijdam ,,,,
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Желание за обвързаност?

Обаче, ако все още не е решил да ти даде да разбереш, че има сериозни намерения, ако ти покажеш, че търсиш обвързаност, той веднага ще си каже: "Тази иска да ме впримчи!" Това му действа като сигнал за опасност.
Ако пък все още не е взел решение дали си търси сериозна приятелка или не, забележи ли, че ти искаш такава връзка, ще побегне през девет гори в десета, както е казал народът.
Съветите ти са взети от някое женско списание отпреди 100-150 години, Михаелоооо.
1
6
 
13
 
! Отговори
Михаелкееее преди 1 месец
добре звучи.
Но много мъже са готови да те окачествят като лигла, щом забележат, че проявяваш чувствителност.
Честността и добротата, за съжаление, в много случаи се определят като качества на човека-будала, а за скромността казват, че се проявявала у онези, които няма с какво друго да се похвалят.
Независимост? Нямат нищо против да си финансово независима, за да не са отговорни те за издръжката ти. Но им се ще да се чувстват твои закрилници, а как да закриляш някоя независима?